long time no see

Har precis slängt in en kladdkaka i ugnen och mamma har gjort fruktsallad så nu har vi lite saker att mumsa på till tv:n ikväll :) Har haft ganska fullt upp i veckan med skola, plugg och sånt, därav bloggningen. I söndags förra veckan var ju jag,mamma och 2 kompisar till oss i en studio och blev stylade och fotograferade, var jätte roligt och de blev många fina bilder. Har bilderna på datorn nu och har även skickat in dom till en fotobutik så ska sätta upp några av dem på väggen :) Idag var jag och pappa och köpte julgran, valde en riktigt snygging :P hehe

Igår var jag med några kompisar och hade film/idolkväll, mycket mysigt och trevligt :) Bra att lära killar att idol faktiskt är roligt att se på! :P hehe och härligt att Erik vann, det var han verkligen värd!

Imorgon blir det fika med några kompisar, träning och plugg sen är det bara några dagar kvar tills vi får jullooov, äntligen. Måste åka ner och köpa mina sista julklappar i veckan ochså :) Sen julafton efter det nyår och sen bär det av till Italien, längtar. Älskar att svischa ner för backen och efter ett tag sätta sig på ett litet gulligt cafe med familjen och dricka varm choklad, mums :)

Hoppas ni ochså haft en bra vecka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0