kvällen



Kvällens outfit ser ut såhär :) Blev för en gångs skull ganska höga klackar, brukar inte ha så här höga klackar. Typ max tre centimetare brukar jag ha och dessa är typ 8 cm, haha lite klurigt ;)

Ha en bra kväll allihopa. :)

Glass problem

Tjena

Kom hem från torget, var där med lilla Linda(som förövrigt nästan började lipa under fikan, mer om det sen). Hittade ingenting iallafall men träffade en hel del människor vi kände :)

Men som sagt så fikade vi allafall, jag och Linda tog kulglass(elr vad det heter) och vi tog 3 kulor var i de minsta rån som fanns och precis när Linda får sin glass så trillar den översta kulan av. Oj oj tänker jag som vet att Linda älskar glass och att det nu kommer bli ett himla liv så jag tittar bort och försöker att låtsas att jag inte märker något medans Linda står och gapar med öppen mun mot den sarjade glasskulan på golvet ;) haha självklart vill hon få tillbaka kulan och ropar till hon vi betalade till att hon behövde en servett för att torka bort glassen från golvet i försök att hon tjejen skulle säga att hon såklart skulle få en ny glasskula men nehe det fick hon inte, hon suckade bara och kom ut och torkade upp glassen. Stackars lilla Linda :(

Jag och pappa ska ställa in mina skidor och sånt nu ochså eftersom vi ska till Sunne och åka skidor med skolan på tisdag :) ikväll blire gäster och förhoppningsvis melodifestivalen, får väl tvinga dom att se även fast de inte vill! hihi

Kram

bild: från google
Jag och Linda! Haha

Snygga i håret!

Halloj

Jag och mamma kom hem från frisören för en liten stund sedan. Träffade pappa där ochså som hade tid efter oss. Så nu kommer hela familjen vara snygga i håret(brorsan klippte sig ochså för inte så längesedan)Nu har man koll på allt som händer i kändisvärlden ochså eftersom det är ett perfekt sätt att fördriva tiden när man väntar på att slingorna ska bli klara.

Fint väder har de varit idag ochså. Guu va härligt det är när man vaknar av att solen skiner in genom persiennerna på morgonen. :)

Såhär har veckan annars sett ut:

Måndag: Skola och ganska lugn dag(hämtade ochså ut paket med linne och flipp flopps till mig)
Tisdag: Hejade på basket match med laget
Onsdag: Träning
Torsdag: Skulle tränat på stenungsbaden med mamma men vi hann inte det så vi kör på det på fredag istället :)
Fredag(idag): Klipp och sling tid för mig och mamma :)
Lördag: Gäster på kvällen annars vet jag inte riktigt.
Söndag: Träning

Tänkte lägga in outfiten för dagen ochså plus en väldigt älskad hårprodukt här hemma lite senare;)

Kram

Snö

Nu har vi precis tittat på melodifestivalen. Jag tycker nog att de blev som jag ville och tyckte med röstningen. Molly sjöng extremt bra även fast låten var lite tråkig kanske, E.M.D sjöng bra och hade en bra låt.. tyckte bara att själva nummret med käpparna och hattarna och de var lite fånigt.

Ute så är det ärligt talat snö storm. De har snöat hela dan så nu är det jätte mycket snö. Om en stund så ska jag, mamma och pappa titta på våran Florida film(den som pappa videofilmade när vi var där) ochså :) Mysigt!

 Just nu utanför dörren..

Kraam



Updatering: Det blev sälen film plus en massa andra filmklipp när vi var små. Haha vad rolig man var när man var liten asså :)

Nu ska vi sova. God natt!

Lööördag

Heej

Här sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på.. Mamma har åkt iväg för att åka längdskidor, jag tänkte först ochså hänga med men orkade inte sen(lat som jag är) och pappa och brorsan håller på i bilrummet och bygger ihop den nya bilbanan och lite såna saker. Kan visa hur det blir i det rummet sen när de är klara :) Själv så måste jag städa min garderob(igen) och plocka upp kläderna som ligger utspridda över golvet..hehe. Får se om jag bastar lite ikväll ochså...Melodifestivalen är det ju ikväll ochså, deltävling 3 :) Ett måste att titta på! Mina favortiter inför denhär deltävlingen är Molly Sanden och E.M.D. Dock är Måns Zelmerlöw helt klart min favorit i hela tävlingen, han har ju allt, både sången och utseendet :) Hehe

Har suttit och kollat igenom en massa kort från olika semestrar. Mest från Usa.


Jag håller min hand i Johnny Depps handavtryck på Walk of Fame i L.A. :)

God natt

Nu ska jag sova..Sov gott allihopa!  =)



Såhär har jag hållt på de senaste 5 minuterna(orkade inte vrida dom) ;) Haha

Dagen

Fredag igen :) Herregud veckorna bara rusar fram.. Slutade vid tjugo över två idag och då gick jag hem och hemma har jag än så länge käkat glass och varit inne på datan, hehe härligt! Mamma är på någon sorts modesak hos en kompis så ikväll blir det nog bara jag och pappsen som tittar på Let's dance. Brorsan är inte överförtjuts i det programet skulle jag tro ;)

Här är dagens outfit iallafall:



Den nya tröjan jag fick hem igår från Ellos och ett par jeans från Kappahl :)

Till det hade jag en inbakad fläta längst fram i håret, har blivit helt såld på flätor de senaste och har faktiskt lärt mig göra riktiga inbakade och inte såna utbakade som jag gjorde förrut =) Ock klippningen/slingningen som jag skrev om i ett annat inlägg får bli på frdag nästa vecka för vår frisör hade ingen tid denna veckan :)

Nu ska jag byta om till mina rosa mjukisar och käka! Kram


Torsdag(höll på att skriva måndag)

Här uppdateras det ofta, eller hur? ;) hehe Kom hem från torget för typ en timme sedan. Var där med Frida och Linda och kikade i affärer och fikade. Gott!

Det har iallafall varit en ganska vanlig skoldag idag. Började 9.25 (jag gick till skolan så jag kom typ 9.26) och då satt alla med sina jackor inne i klassrummet. Jaha? tänkte jag, det var ju konstigt men det visade sig att vi skulle ha brandövning. Konstigt att de alltid lyckas pricka in det när det är som kallast, varför inte ha det när det är varm och skönt. Aja, sista lektionen hade vi idrott och då var det Frida som hade den. Riktig rolig och hon var jätte duktig! =)

Hittade ingenting på torget men när jag kom hem hade mamma varit och hämtat ut ett paket med en tröja till mig som var ur söt! :)

Och för er som undrar så snöar det fortfarande här och som de ser ut nu så verkar det inte sluta i första taget..hmm jjippi(not)!

Jaa.. lite allmän information om vad som pågår här blev det. hehe hörs!

bild från google.

Snöig måndag

Tjena :)

Hemma igen från en ganska seg skoldag, tittade på American history X på engelskan idag och den va rätt hemsk..men sen är ju jag ochså en sån som hellre tittar på lite lungnare romantiska komedier (men har faktiskt börja tycka att lite läskigare filmer är lite skojiga om man är flera stycken)men denna var faktiskt riktigt hemsk. Aja snön har fallit typ ända sedan jag cyklade till skolan och gör det fortfarande..Hmm blir det mer snö imorn så får jag nog ta bussen till skolan.

Annars så ser väl veckan ganska vanlig ut. Träning, plugg och slappa lite imellan..mamma skulle se om hon kunde få en klipp och sling tid hos vår frisör ochså denna veckan för utväxten börjar bli runt 3-4 cm nu. Vi brukar slinga och klippa ungefär varannan månad men på sommaren blir det ju såklart inte så mycket slingning utan mest regelbundna klippningar :)

Nu blire snart mat =) Hörs!

Skärp i olika färger och nyanser

Tittade igenom min gardeob lite snabbt och hittade en massa skärp. Här är en del av dom..De flesta av dom har jag faktiskt fått av min farmor :) De fanns blåa,lila,vita, gråa, bruna och flera som jag inte har med på bild :P


Nu: tillbaka till garderoben..



Lista

Här kommer en litten lista, som jag egentligen inte har tid att göra men orkar inte flytta mig från sängen så gör den ändå ;) hehe

Dagens klädsel: Just nu jeans, grönt linne, cardigan. Ikväll: svarta jeans och en lite festligare topp :)
Dagens frisyr: Halvlockigt med en fläta i luggen
Dagens smink: Mascara
Dagens köp: Mamma köpte lite saker bla halsband till oss :)
Dagens låt: Ojoj jag byter låtar hela tiden men just nu Fields of gold med Robin Bengtsson(han sjöng den i idol)
Dagens vill ha: Sommar ,sommar och sol :)
Dagens saknad: Sommar och usa :)
Dagens mat: Än så länge har jag ätit fil och flingor med 3 liter socker och 2 bullar, haha =) Ikväll blir det en massa mat(dreglar, haha) =)
Dagens dricka: Mjölk, pärondryck och antagligen coca cola ikväll
Dagens kärlek: Coca colan ikväll =)
Dagens mående: Toppen of course =)
Dagens planer: Middag ikväll med familjen och vännerna =)


Nu ska jag göra mig iordning. So long ;)

Lördag

Glad alla hjärtans dag(eller hur man nu säger) =) Jag och mamma kom precis hem från att ha varit hos min kusin och hennes familj, de är nämligen på skidsemester så vi skulle bara dit och se till djuren(en katt och en kritvit, jätte söt kanin) och fylla på mat och lite sånt. Tror allvarligt att djur inte gillar mig, så fort jag kom nära kaninen hoppade den iväg så snabbt den kunde och hjärtat slog väl i 140, hehe aja katten verkade iallafall gilla mig mer..jag var nog mer rädd för den än vad den var för mig ;) Efter vi vart där åkte vi en snabbis till torget ochså och köpte lite mat tills ikväll plus typ 4 jättesöta, sommriga halsband :)

Ikväll så kommer en annan familj hit på middag. Mamma och pappa och den andra familjens mamma och pappa åker varje år på en storstadsresa bara de fyra utan barnen och då har de ochså varje år en middag med mat från de olika länderna de ska till så iår ska de till monaco så ikväll blir det monaco middag och middagen får även vi barn vara med på :) Det är ochså denna familjen vi typ alltid reser med och för er som inte vet så älskar vi att resa, har aldrig varit hemma ett helt år i Sverige utan resor skulle jag tro, det skulle aldrig gå! =)

Nu ska här fikas..

Sharks

Åhh vad störande..hade skrivit ett låångt inlägg om hajar som plötsligt raderades. Lyckat! aja det är la bara att börja om igen då. Så här kommer en ganska långt text, som jag faktiskt tycker att ni ska läsa, om hajar. Något förkortad verition av vad jag skrev förrut(kanske tur det XD) hehe

För er som inte vet så är ett av mina favoritdjur just hajar. Jag vet att det kanske låter konstigt för många just för att hajar är ett av världens mest fruktade djur och de är ju inte konstigt efter vad man sett på filmer eller läst om. Att hajar skulle döda allt som kom kom i dess väg och att människor skulle stå högst upp på listan av favorit maten är det nog många som tror eller har trott. Jag kan säga att det var typ det jag trodde innan jag fick upp ögonen för hajar men efter att ha läst och sett fakta filmer(för mkt fritid?haha) om dom så förstod jag att så var ju inte alls läget. Inte änns nära! Så det jag vill få ut av denna texten är väl främst att hajar inte är en varelse som är programerade för att döda men ochså att människan inte är speciellt oskyldiga vi heller. Så ni som är liite haj intresserade kan ju läsa en bit iallafall ;)

Igår såg jag ett klipp om en hund som attackerade en haj. Hajen låg i vattnet helt lungt och hade inte gjort någon skada(vad man såg på filmen iallafall) då hunden hoppade på hajen, bet den och drog upp den på land. Enligt rubriken så var hunden någon slags hjälte bara för att den hade attackerat hajen, dessutom tror jag hunden t.o.m var större en hajen. Men hallå liksom varför blev hunden någon slags hjälte efter den hoppat på hajen när hajen blir idiotsförklarad när den hoppar på något levande. Är inte hajen en levande varelde? Eller har hajen redan gjort så mycke skada att det bara är bra när dom dödas? För visst är inte männsiskan helt oskyldig! Vi har gjort så att hajen  är påväg att bli utrotningshotad pågrund av att vi fiskar upp dom ,skär av deras fenor för att sedan slänga tillbaka halvdöda hajar i havet bara för att få hajfensoppa, vi inkräktar hajarnas revir genom att dra ut en bunt turister på dykning för att komma närmare de stora skräckinjagande bestarna och tjuvfisket som drar upp hajarna för att sedan ta vissa delar och sälja som souvenirer. Låter vi så oskyldiga? Nej, inte precis!

 Att hajar attackerar människor ibland så att ett eller två ben går av eller i värsta fall att människan dör är ju såklart väldigt tragiskt och ger även en hajälskare kalla kårar genom kroppen! Men i de flesta fall så biter de inte på en människa med mening eller för att de vill äta upp oss utan för att de ofta tror att vi är en säl eller kanske en sköldpadda så de tar ett bett(smakar lite) för att sen inse att vi inte är något att ha. Vi människor har visst för låg fetthalt eller något sånt tror jag som gör att vi smakar riktigt illa. Så det där med hajattacker är alltid tragiskt och det är inte det att jag tycker att det är människans fel om den blir skadad av en haj, absolut inte! Men att människor skulle stå som favoritmaten och att hajen bara är till för att döda är ju så osant det kan bli. Det bästa hade ju varit om människorna skulle strunta i hajen och hajen skulle strunta i människorna men så kommer de ju antagligen aldrg att bli.. Men det finns ju lätta medel att minska risken att en haj dras till en te.x  att ta av sig smycken innan man badar, simmar nära stranden och att man inte simmar ensam. Sen just i Sverige är väl sannolikheten mycket liten att en haj skulle attackera en människa men i Australien händer de fler och fler hajattacker per år. Är det helt och hållet hajens fel eller är det för att människor kansse fiskar så mycket att hajarna måste dra sig in mot land för att hitta någon mat?





Över till något annat lite snabbt :P För er som är intresserade så åkte jag ner till torget förrut och hör och häpna så hittade jag något(okej kanske inte så ovanligt XD) Ett par jeans och en lite festligare topp =)

Nu blire snart mat här hemma =)

Hello

Dåligt uppdatering, I know, men har inte haft någon insperation. Men nu känns det som om hjärnan har satt fart lite igen så idag blir det nog lite inlägg iaf :)

De senaste dagarna nu i veckan har jag mest tränat. Tränade i onsdags och igår  var laget(inte hela laget, några från ett annat lag ochså) och hejade på Gothia basket :) Så idag så tänkte jag ta det lite lungt..struntade faktiskt i att ställa klockan imorse..brukar göra det på lovet för att inte sova bort hela dagen men idag så vaknade jag av mig själv vid elva. Annars idag så tänkte jag åka ner till torget lite för att se om jag hittar något skojigt och så tänkte vi skicka efter lite till kläder till mig.

Alla hjärtans dag imorgon ochså. Min pappa är i stockholm nu så vi skickade en alla hjärtans dag choklad ask till honom =) så söta är vi ;) hehe.

 Hela familjen i frankrike för längesen :P

Tuesday


Tjena

Idag har jag inte gjort mycket..Kollat runt på bloggar, tittat på film, fixat frisyrer och lite andra saker. Hade tänkt åka ner till torget men hade ingen lust att åka ner själv plus att vädret är sådär kul..Snö igen. Det har typ fallit snö från himlen mer eller mindre hela dagen idag...okej, jag erkänner det är lite mysigt men bara när man är inomhus.. man får ju ingen lust eller ork att gå ut i detta väder plus att  man blir irriterad eftersom man vill att våren ska komma nu så man kan använda alla snygga plagg!

Tittar på lite kläder nu på nätet, vi tänkte skicka efter lite saker till mig, ganska sommriga men våren och sommarn borde ju komma någongång iallafall :) Lär bli en hel del shopping i usa och hawaii ochså men det gäller att börja tidigt ;)

Nu ska jag kika runt lite mera!  Bye

Seg

Nu var det typ 3 timmar sedan jag skrev förra inlägget och än så länge har jag bara duschat och bastat..Ja, jag är himla snabb måste jag säga! :) Haha men är det lov så är det, men någon gång under dagen ska jag städa min garderob!

Nu ska jag fortsätta titta på film..eller nej jag menar fixa i garderoben! Haha

Kram

Tjejig dag

Loooov, finally =) Hade faktisskt ställt klockan idag ändå bara för att inte sova bort halva dagen så gick upp vid halv elva..eller aa jag ligger ju iochförsig fortfarande i sängen men jag är vaken! ;)

Idag så tänkte jag ha en riktig tjejig dag(ovanligt? Nä inte speciellt) så på schemat står det:

städa och rensa ut kläder i min garderob

Duscha

Basta

Rensa ut och slänga smink

Måla och fixa naglarna

Det är väl typ det jag kommer på nu..Skriver mera sen!


Sol sol sommar och sol =)

Vågtång

Nu har jag precis vågat min hår med OBH nordicas vågtång..Har skrivit om den i ett annat inlägg men den är så bra så det gör ju inget att jag skriver lite om den igen ;)

Det tog drygt 20-25 min att våga hela mitt hår och jag har ganska tjockt hår så om man jämför den med en vanlig med bara en "våg" eller vad man ska säga så tog väl detta  mer än dubbelt så snabbt typ PLUS att det håller i flera dagar..

Jag brukar fixa mitt hår kvällen innan om jag typ ska locka eller våga det ibland plattar jag det kvällen innan ochså men det håller inte alltid..gör jag det så slipper jag ju gå upp tidigare på morgonen. Smart! =) Men för att hålla håret som jag vill ha det lockigt, vågigt eller lite platt rufsigt så använder jag ochså Saltvattenspray..finns att köpa på kicks och är as bra.

 

Torsdag

Hejsan

Här ligger jag och är genom förkyld..usch och fy..har tagit näsdroppar, läppsyl(har nare hela tiden) och läkerol(har inga halstabletter hemma så får försöka kväva mina hostattacker med läkerol). Hade Nationella prov idag i svenska då vi skulle skriva en uppsats om nattliv. Jag skrev om att vara mörkrädd..de gick väl ganska bra iallafall första delen men sen efter rasten så började min näsa rinna plus att jag fick något i ögat så där satt jag och snörvla och försökte få ut vad det nu var som va i mitt öga. Hmm mysigt! Stackars han som satt brevid mig som var tvungen att höra mitt snörvlande i typ 2 timmar. Jag var ochså tvungen att gå ut lite för att snyta mig och hosta, fick världens hostattack..haha tack för den! Jaja så kan det vara..Kände mig verkligen i form ;) Haha

Nu resten av dagen ska jag plugga lite(!!!!) franska och sen ska jag bara slappa och försöka bli av med min jäkla förkylning..vill inte vara sjuk tills på lördag för då ska vi först på melodifestivalen delfinal 1 och sen på kvällen ska vi till några kompisar till familjen  =) Skoj =)

Jag och broo(jag föröker vara lite cool och skriva broo ist för brorsa, haha nää jag ska nog sluta med det!) i sommras(jag gör en liten weird min haha)..vårat kryssningsfartyg i bakgrunden..åå va jag läntar tillbaka till kryssningen =)


Brorsan och jag för ganska(väldigt,hehe) längesedan. Men vi var söta redan påå den tiden =)

Imorn är det..FREDAG =)Tjohoo!

Gäsp

Usch känner mig jätte trött just nu. Gäspar typ hela tiden. Kanske ett tecken på att jag borde släcka tidigare på kvällarna? Aja är snart klar med idrottssaken iallafall så tänkte att jag kanske skulle ta och baka kladdkaka eller något för att få lite ny och snabb energi..hehe kanske är det svenskan och alla andra NP som man tänker på hela tiden som tar all energi ur en..Aja kraam

 Bild från google.. så fin kommer troligen inte min bli men förhoppningsvis så kommer min smaka mycket bättre =)

Kalllt

Tjohoo

Har precis satt på mig mina rosa mjukisbyxor och försöker värma upp mig. Fryser fast det är vamt här hemma, hmm hoppas jag inte börjar bli sjuk. Jobbigt att vara sjuk nu när man har en massa NP. Hade första NP idag, muntliga i engelska. Det gick la rätt bra.. :)

 Kom hem från torget för en halvtimme sedan, var där med Linda för hon skulle söka sommarjobb så då tänkte jag att jag kunde hänga med som shopping/sällskaps kompis ;) Men hittade inget roligt. Men usch va kallt det va när  man stod och väntade på bussen. Fy!!..Vi som har köpt en så snygg vår jacka till mig(en trench coat)..min andra trench coat.. Har en svart ganska lång och nu har jag en grå/vit (eller något sånt) ganska kort :) 

Nu ska jag plugga lite idrott. Hörs!

RSS 2.0