Packat och klar ;)

Så nu har jag packat färdig, naglarna är nymålade och duschningen är avklarad :) De ända som saknas nu är väl att få in lite nya låtar på min Mp3..men de får jag nog göra när brorsan kommit hem från sitt Lisebergsbesök så att jag kan få lite välbehövlig hjälp med såna tekniska saker :P

Jag har t.o.m hunnit titta på filmen What happen in vegas. En helt underbar film, gillar den jätte mycket. Att Cameron Diaz och Ashton Kutcher är med gör den ju inte sämre precis. Jätte duktiga skådespelare och inte visste jag att Ashton hade blivit så snygg =) Trevlig överaskning måste jag säga ! ;)

 Cameron och Ashton på premiären av What happen in vegas. Är dom inte rätt söta tillsammans?!!

 Ashton och Cameron in action ;)

 Lika duktig på att skådespela som att klä sig snyggt. Jajemänsan Cameron got style ;)

Jao detta var nog de sista inlägget innan jag drar iväg till denmark.. om jag inte hinner blogga imorgon på morgonen men de kanske inte är så troligt eftersom jag inte är något proffs på att gå upp så tidigt på morgonen.. Men annars så hörs vi på lördag ;) Kramisar!

Dagen+Datum

Tjena. Nu sitter jag på mammas jobb medans mamma gör klart allt hon ska ha gjort innan hon går på semester nu. Själv så har jag tittat lite på vänner, käkat och jobbat lite så jag har inte så mycket att göra just nu men vi blir hämtade om 10 min :P  Hemma sen så väntar väl tv:n ..och så måste jag ju packa till Danmark ochså. I min familj så är de så att ändå fast vi bara ska vara borta några dagar så ser det för de mesta ut som att vi ska vara borta i veckor pågrund av våran packning :P men men bättre att ha med sig allt så att man inte saknar nåt :P Hehe

Här skriver jag upp lite datum att se fram imot nu innan skolan börjar:

31/7-Danmark. Farmor och farfar fick en resa till danmark av oss i present :) Så i den resan så ingår min familj såklart;), hotell och mat med mera =) Hoppas att vädret håller i sig ochså så man får chansen att ta ett dopp i de blå :P

8/8- Cheerleading läger. Bland annat det laget jag går i, Heroes, ska med på ett läger i Uppsala. Dit ska ochså massa andra cheerleading lag så det ska bli super roligt =)

19/8-London. Min mormor och morfar fick en resa till London av oss i present. Resan går ju då som sagt till London och då får de självklart med min familj på köpet, vi ville ju såklart ochså med ;), hotell och olika nöjessaker m.m. Där väntas de bl a shopping, en massa seightseeing i den härliga staden, de berömda  afternoon teet och så har vi bokat biljetter till musikalen Hairspray =) Jag lovar jag ska ta många kort!! 

Självklart ska jag träna och vara med Frida och Linda ochså vilket är super duper roligt de ochså! =)

Men nu måste jag gå.. Ses!

Jennifer Aniston

Good Morning =)  Dom flesta av er har säkert precis gått upp men själv gick jag upp redan sju idag eftersom jag är med på mammas jobb. Just nu så tittar jag på vänner och är inne på en data men jag har faktiskt räknat ihop lite saker och sånt så jag har hjälp till lite :P

 På tal om serien vänner så kom jag att tänka på att Jennifer Aniston måste vara en av mina favoritskådespelare, jag menar rollen som Rachel i vänner passar hon perfekt som precis som hon gör i alla andra filmer hon varit med i ochså(inte för att jag sett alla filmer då men ändå).Helt enkelt en naturbegåvning på skådespel ;) Eller vad säger ni?

Skriver säkert mer senare idag. Ha de!

Sommar!

Heej

Nu har jag duschat,ätit och sett(ser) på vänner. Kvar på schemat står de att måla om nagellacket men får se om jag orkar de. Annars idag då har jag och Linda varit nere på torget och varit på stranden. Köpte inte så mycket på torget, en bok(jag erkänner jag har blivit en riktig boknörd men hur fånigt de än låter så är de hur härligt som helst att sätta sig i solstolen med hur mycket solskydd som helst inkletat på huden och bara läsa) och en ny plånbok ( en rosa självklart).

                                             
Boken från Bokia
Plånboken från Cubus


Jättegulligt blommigt foder inuti =)

Aja imorgon så ska jag med till mammas jobb, så får se vad som händer där.  See you :)

Nattuggla..

Heej.. Sorry för dålig uppdatering men har inte alls haft någon skrivlust nu i några dagar och bloggning för mig är något som ska vara rolig och som andra ska tycka är kul att läsa så väntade hellre tills jag fick tillbaka lusten att skriva om olika saker och ting =)

Aja klockan  är iallafall rätt sent 00.57 för att vara exakt. och här ligger jag i sängen med datan i famnen =) Jag, mamma och pappa satt precis ute på altanen och kollade på en film , en romantisk komedi såklart =) Skojsig. Annars idag så har vi varit på stranden och slappat. Hur härligt som helst med värmen men man orkar inte göra speciellt mycket :P  Imorgon så väntas de shopping, bad och sol med Linda =) Kul!! På måndag kommer ochså Frida hem efter att ha varit i Östersund så om typ en vecka så kan alla vi tre spendera varenda dag med varandra=) Jippi =) Jag och familjen åker ju nämligen till Danmark på torsdag, vi har bjudit med farmor och farfar dit och möter ochså upp min farbror och hans tjej där. Dom kommer dit med sin båt och vi tar bilen :P Har hyrt hotell och sånt där så ska stanna i Danmark i 3 dagar om jag minns rätt. Sen när vi kommer hem därifrån så har cheerleading träningen dragit igång igen =) Yeey, har saknat att träna så ska bli härligt att börja igen. Men efter de så har vi några veckor på oss innan min familj,mormor och morfar åker iväg till London dit vi bjudit dom på en liten snabb shopping/sightseeing tur (de har jag skrivit mer om i ett annat inlägg) och precis när vi kommer hem därifrån så börjar skolan ...igen. Känns som om 10 veckor bara rusar iväg..

Nu ska jag sluta att skriva och sätta på mig min pyjamas =) Good Night!


Fredagens och dagens shopping ..

Heej på er =)

Kom precis hem från torget, jag och mamma var där och shoppade lite..
Det blev ett linne( eller aa egentligen 2 som sitter ihop),underkläder och en bok till mig... =)( lägger upp bilder på de sen,förrutom på underkläderna)

I fredags så var ju jag och Linda på torget och då blev de en rosa cardigan, ett par röda ballerina skor och ett par vita tygskor =) Äntligen!! Jag har letat efter ett par tygskor i min storlek typ hela sommaren så jag blev super glad när jag hittade dom :P

Annars idag så tänkte jag börja läsa i min bok och kanske se några avsnitt av OC (ovanligt ;)) Hehe antagligen en ganska slapp dag.. :)

   

Tygskorna och ballerinaskornaär från Wedins
Rosa/vita linnet från Gina Tricot
Rosa cardigan från Cubus
Bok från Bokia

Nu ska jag fika .) See you!

OC-beroende ?

Heej

Okej , jag vet jag har inte varit bra på att uppdatera bloggen de senaste men igår var jag och Linda på torget ( visar va jag köpte imorgon) och sen hade jag kalas.. Jag fick en b la en ny rosa sak till min samlig nämligen en rosa digitalkamera och självklart massa andra saker =)

Sen så fick jag låna en OC box ochså och jag har blivit helt besatt av den. Lite läskigt faktiskt, låg uppe till typ tre inatt och tittade.. Det blev ju den där tanken:  bara ett avsnitt till.. Hehe aja har suttit och tittat på ett avsnitt precis nu som var väldigt hemskt så måste nog fortsätta se vad som händer.. Hoppas att allt löser sig, för jag är verkligen en sån person som vill att filmer och böcker och sånt alltid ska sluta lyckligt..

Men jag ska lägga upp bilder på vad jag köpte på torget imorgon..

Ha de gött !!

Lite festliga saker ..

Alla saker är från Forever21.com

En fin halterneck kläninng. Kostar $19.80.

Detta linnet kostar $27.80

Cool, snygg handväska $19.80.



Detta söta linne kostar $12.80.

En fin sommrig och festlig klänning. Kostar $22.80.


Egen dag..

Tjena

sitter nu och väntar på att mitt nagellack ska torka :P Idag, ändå fast klockan bara är tjugo över ett, så har jag hunnit med rätt mycket. Jag har städat mitt rum, duschat och bastat och samtidigt som jag bastade så hade jag hårinpackning och ansiktsmask :) Så hitills så kan man kanske kalla min dag som en "ta hand om dej själv" dag ;) Haha aa jag erkänner jag älskar såna dagar ( har såna dagar rätt ofta men ändå;)) och man behöver inte heller ha dåligt samvete för att man inte är ute idag för vädret är ju rent ut sagt skiit .. Lite tråkigt men de finns ju mycket man kan göra inomhus ochså :)

Resten av dagen blir väl fortsatt slapp .. Kanske ska sätta mig och titta på den andra filmen av Legally Blonde. Blir värsta pigg av dom fimerna =)

Slänger upp en dagens outfit lite senare .. See you :P
  +      = Slapp dag 

Today ..

Heej =)

Nu har jag precis ätit middag och ska snart iväg med mamma och köpa  hårinpackning och lite saker till mitt kalas på fredag :) Annars så har dagen bestått av att bada i mormors o morfars pool med Frida =) Min kusin ( 5 år) och min morbror kom ochså dit en stund vilket var väldigt kul =)

Efter vi hade varit där åkte jag och Frida hem till mig och tittade på vänner. Låg uppe hur länge som helst igår natt och försökte titta igenom alla avsnitt. Ni vet de blir ju att man tänker nej bara ett avsnitt till hela tiden samtidigt som klockan bara tickar iväg....... Inte så bra, men nu har jag tittat på alla avsnitt på sesong 3 iallafall ( har bara extra materialet kvar ;)).

Outfiten för dagen är inte så rolig.. Bara ett par jeans, min Tommy hilfiger tröja och en gul tröja som jag köpte i Las Vegas. (lägger inte ut nån bild) :P

Aja skriver säkert mer sen.. Ha de bra!

Tjenare =)


Japp då är man äntligen 15 år nu :P  Klockan 07.00 kom familjen in och sjöng och gav mig presenter och sen vid 12.00 kom Frida och Linda och så hade vi en liten tjejdag =) Jätte kul.. Vi tittde bl a på gamla videofilmer från när vi var ganska små och sjöng.. Pinsamt ! Haha.. Aja än så länge har jag fått: en cykel,presentkort,pengar,4 filmer och en vänner-box =) Toppen bra !! :) Ska ha kalas på fredag så då väntas de ännu mera presenter :P

Annars idag ( förrutom att ha varit me frida och linda) så har jag tittat på ganska många vänner avsnitt och på Legally blonde.. En mycket skojig och bra film =)

Nu ska jag årergå till att titta på vänner. Har man väl börjat kan man inte sluta :P Senare ikväll så väntas de ännu mera film + kladdkaka och ostbågar. Mums!! =)

See you ..                                                                                            
                                                                                                      

14 årig snart 15 årig tjej ;)


Här är hon igen, min främsta stilikon Vanessa Hudgens =) Hon har såna helt underbara kläder och denna är då inte ett undantag .. Enkla stuprörsjeans, en svart tröja med ett söt rosett och ett par sjukt coola skor.

De var nog de sista inlägget för dagen. Dagen har varit riktigt slapp och skön :)

Men imorgon är de inte en vanlig dag utan det är min födelsedag =) Jajemänsan jag fyller 15 år ;) Coolt.. Haha
Aja bloggar säkert imorgon någon gång iallafall ..

Kramar


Designproffset Linda !

Guu vad skönt att äntligen bli klar med designen på bloggen. Linda har gjort allting efter mina order på färger och bild och sånt men de är hon som har fixat det =) Tack så jätte mycket Linda, extremt duktig är du :) Och visst blev det snyggt ?!!

Bilden är från Los Angeles när vi var där, gillar den jätte mycket =)

Skulle bara skriva det .. Hehe

Kramar/ från en super duper glad Elvira :P


Kanot paddling =)

God morgon.. Eller aa kanske snarare god förmiddag.. men för mig, som gick upp för typ en timme sedan, är de fortfarande god morgon..

Har somnat ganska sent nu varje dag på helgen.. I fredags hade vi ju sen midsommar så kom hem vid 03.00 för att sedan gå upp klockan 09.00 igår för vi skulle paddla kanot. Paddla kanot är typ en årlig sak vi gör med våran familj och en annan familj varje år =) Riktigt kul faktiskt och trevligare personer får man leta efter :). Iochförsig paddlade jag inte så mycket utan jag sitter i mitten och håller i underhållningen så att humöret är på topp hela tiden i kanoten =) Hehe .. Efter att vi paddlat så åkte vi hem till dom andra och åt, pratade , tittade på semesterbilder och annat skoj .. Vi fick bada om vi ville i deras pool ochså men vädret var inte så skönt så hoppade över de.. Men dom har en väldig stor och fin pool iallafall :)
 Bilden: Den andra familjen vi paddlar med ( ochså den vi åkte till barcelona/Andorra med och åkte skidor). Dom är en till i familjen men hon och min brorsa paddlar en egen kanot. Jag satt som  tjejen sitter i mitten ( Julia, jätte go tjej). Vi var grymma på att hålla stämningen på topp i våra kanoter. Måste ochså erkänna att hon paddlade mer än vad jag gjorde  :P Hehe

Aja idag bloggar jag nog rätt mycket för dagen tillbringar jag nog mest med att göra ingenting.. Ska bli rätt skönt nu att bara vila :P

Puss

Outfit och lite andra saker..

Precis nu när jag kom hem från Frida( kolla in www.meorme.blogg.se) så fick jag en ros av familjen.. Det är nämligen så att jag har namsdag idag.Eller aa andra namnsdag eller vad man säger.. Elinor har namsdag och jag heter Eleonor ( liten annan stavning bara) i andra namn så fick en söt liten ros =)



Aja, så här ser dagens outfit ut än så länge iallafall:P


Grå kofta: Cubus
Jeans: Kappahl
Mönstrat linne: Bik Bok .. Köptes igår i stan.

Jag kom på att jag glömde visa vad jag köpte igår i stan men nu har ni sett tröjan iallafall..


Dessa flip floppen köptes ochså igår.. Från Scorett

Nu måste jag göra mmig iordning :P

Puss

ps: klicka på bilderna för att de ska bli större :P

Frida och midsommar :P

God morgon...

Ska snart iväg till Frida som kommit hem nu men ska vänta på mamma så att hon kan köra mig för de regnar här.. Aja vi får väl hålla oss inomhus och prata om en massa saker som hänt nu när hon varit borta.. Skojigt ! =)

Senare idag så ska jag och min familj till några kompisar som vi känner och fira en sen midsommar.. okej de kanske låter lite konstigt men vi är typ alltid bortresta på midsommar, detta året var vi på kryssning, och de är denna familjen vi brukar resa med men just detta året så reste vi inte tillsammans så istället för att fira den med bara familjen så har vi skjutit upp det tills idag :P Hehe

Jaja , lägger upp dagens outfit idag ( om jag hinner) eller imorgon..

Kram

Bilder..

Tog lite bilder när vi fånade oss lite med lindas kamera;) Enjoy ..

 Jag och Linda poosar lite :P

 Hopp hopp

 Håret flög lite hursomhelst :S

 Outfiten för dagen




Värme :P

Heej i värmen ;)

Just nu är Linda nere och duschar så då passar jag på att blogga lite :P Hon kom hit runt 14.00 idag och än så länge har vi hoppat studsmatta, tränat och ätit m.m.. Så efter att ha både tränat och hoppat studsmatta ( där vi ochså tränade ;)) i denna värmen så kände man sig inte speciellt fräsch så man typ drogs till duscen :P haha aja klockan är bara sex än så länge så vi har rätt mycket kvar att hitta på .. Imorgon så ska vi iallafall in till staden och kika i lite skojiga butiker och självklart så hoppas vi ju på att komma hem med lite kassar ( med kläder) ochså..

Mer om det imorgon.. Ikväll väntas de popcorn i stora lass och någon bra film, antagligen någon bring it on filmerna så de blir nog en riktigt tjejkväll med skvaller hit och dit och ett antal skratt attacker...;)

Vi bloggar nog mer ikväll:P Så see you soon..

Tjabba :P

Först måste jag bara säga att de jag skrev igår ,om att gå och lägga mig tidigare o de, faktiskt  funkade =) Jajemänsan jag lyckades med det och är faktiskt riktigt stolt. Släckte redan lite innan 23.00 igår kväll och gick upp redan 08.00 idag, okej de var inte riktigt meningen att de skulle bli så tidig uppgång men de var nåt djur ( tror jag) som skrek utanför så att jag vaknade och kunde sedan självklart inte somna om.. Men men kanske ska tacka djuret iallafall eftersom jag hann med rätt mycket mera än jag brukar ;) Aja på dagens schema stod det iallafall:

Va med Linda =)

Hur kul som helst och klart att man ska spendera lite kvalite tid med en av sina bästa kompisar ( Frida är på någon ö eller udde därför är hon inte med).. De var hur kul som helst! Vi hoppade studsmatta, tränade cheerleading saker, fick en massa skrattanfall och åkte till min mormor och morfar och badade och blev bjudna på mat =) Mycket trevligt..

Ska antagligen vara med Linda imorgon vilket ska bli kul :)  Och sen får vi bara vänta på att Frida ska komma hem från sin udde/ö och ge oss sällskap =)

See you guys tomorrow ( om jag inte hinner blogga mer idag vill säga) ;)


Absolut ingen anning...

Hola ..

Idag har jag gjort absolut ingenting :P Haha.. Dagen har gått åt till att sitta vid datan, titta på tv, duscha, byta kläder ett antal gånger( typ testat allt man har i garderoben;)) och målat naglarna.. Haha japp så har min dag sett ut .. Imorgon ska jag förhoppnningsvis vara med Linda iallafall så att man får något riktigt gjort  =) Får se vad vi hittar på..kanske åker ut till min mormor och morfar och badar om de går .. Aja mer om de imorgon.

Jag fick en riktig sovmorgon idag ochså efter att jag låg vaken hur länge som helst(kändes de som) igår kväll/natt. Kunde verkligen inte sova. Får lägga mig tidigare idag och läsa en bok istället för att ha datan i sängen och surfa runt på en massa modebloggar :P Lycka till med det säger jag bara :S.. Än så länge är de ju iallafall inget probelm eftersom de inte är någon skola men man får väl försöka att vänja sig av med det innan den börjar iallafall ..Just de ja, när jag låg och tänkte inatt så kom jag på att vi börjar ju nian nu och de är massa saker som nationella prov och sånt men de som verkligfen naglade sig fast i huvudet var de att jag verkligen inte har den blekaste anning om vilken linje jag ska välja på gymnasiet.. Ingen anning!! Jag kom inte änns på något som jag vill bli.. Som när man var liten så hade man ju extrema drömmar om vad man ville bli när man blev stor som te x ..

Prinsessa.. Är de egentligen någon tjej som inte har tänkt den tanken att vilja bli prinsessa? Drömmen om de fina klänningarna, slottet och allt de där andra som man trodde en prinsessa gjorde och hade när man var liten.. Nu har man ju börjat inse att allt de där inte är sant men ändå.. Aja när man kom på att de inte var en möjlighet att bli de så var väl nästa dröm att bli

Dagisfröken.. Jag kanske var runt 5 när jag ville bli det.. Man gick ju själv på dagis då och hur kul var inte de? Man tyckte ju själv att man var hur cool som helst och att vara dagisfröken måste vara ett jätte glammit jobb eftersom man fick umgås med dessa coola små barnen nästan varje dag =) Haha aa efter det så var väl min nästa dröm att bli

Gymnastikproffs.. Japp jag hade precis börjat i gymnastik då och mitt mål var verkligen att bli bäst i världen, liksom de var ju bara hur kul som helst och att ha det som ett jobb när man blev äldre var ju en framtid att längta efter. Den drömmen sprack ganska snabbt efter att man fattade att man kanske inte tjänade sådär jätte mycket och man kan faktiskt inte hålla på med gymnastik ändå tills man blir 50. Så nästa tanke var att bli

Advokat.. Är inte det bara det coolaste jobbet ever.. Man har sett de på TV och läst om det men efter att jag hade velat bli det i något år så kände jag att de nog inte riktigt var jag. Jag tycker forttfarande det är extremt coolt men att de kanske inte riktigt är mitt yrke..Så nu till de sista yrket jag har velat bli

Inredningsarkitekt.. Det har jag velat bli tills vi började typ åttan eller något och lärarna nästan tvingade oss att välja något framtidsyrke. Då när man började läsa in sig om vad yrket verkligen handlade om och vad man behövde göra för att verkligen bli en framgångsrik arkitekt så sprack den drömmen..okej den sprack inte just för att lärarna tvingade oss att välja ett men efter att jag hade läst om de så ville jag inte ägna halva mitt liv åt att studera, för att sedan kanske inte änns komma in på högskolan och sedan kanske inte få ett jobb PLUS att man helst ska gilla matte och NO vilket är raka motsattsen till vad jag gillar..

SÅ här är jag... en tjej som snart ska börja nian och som verkligen inte har någon anning om vad hon vill bli när hon blir stor.. ännu mindre om vad hon vill gå för linje på gymnastiet.. Jag vet de är sommarlov och jag borde verkligen inte tänka på detta nu men tiden går så himla snabbt .. Någon som känner likadant?

Ni orkar nog inte läsa mitt väldigt långa inlägg men kände att jag verkligen behövde skriva av mej :P

See you ..

Favorit kändispar..

Heej..

Här sitter jag i min mjukisdress och bara slappar :P Känns inte som att vädret är så kul idag, visst de kanske är ganska varmt men himlen är full av moln och de är rätt grått så idag blir de nog bara en mysdag inomhus :)

Och nu när jag har hur mycket tid över som helst typ så tänkte jag slänga upp några bilder på mina favorit kändispar.. De flesta av dessa är ju fortfarande ihop(tror jag) förrutom Rachel Bilson och Adam Brody .. Enjoy =)

 Vanessa Hudgens och Zac Efron är ju bara för söta tillsammans :)

 Hayden och Milo är lika söta dom, de flesta kanske känner igen dom från tv-serien Heroes .

 Dessa två coolingar, Ashley och Pete Wentz ( både heter Wentz nu va, för dom har väl gift sig?) Aja kära verkar dom ju iallafall eftersom dom precis har bytt ringar och väntar en bebis =)

Åå värsta gulliga paret var dom ju, synd att de gjorde slut. Passade lika bra ihop i verkliga livet som i serien OC =)

Aa de var nog dom kändisparen som är/var mina favoriter :P Har ni några speciella favorit par ?

Kram

Ursöta kläder!!

Hittade detta på hemsidan: www.asos.com. Helt underbara kläder ;)

 Tyckte att denna klänningen skulle vara väldigt söt att ha i sommar.. Den kostar 362.80 SEK

 Hur cool tröja som helst. Blir din för 323.93 SEK

 Urgullig tröja.. Älskar den söta rosetten :) Kostar 466.45 SEK

 Shortsen kostar 285.05 SEK. Vill ha!!

Nu ska jag snart sova.. God natt =)

Rolig och stressig dag ..

Heej på er ;)

Kom precis hem efter en rolig ( och rätt stressig) dag ..  Först var jag och min familj på konfirmation, kändes jätte bra att redan vara klar med det när man såg alla nervösa människor runt omkring en :) Men dom var riktigt duktiga och de kändes rätt bra att vara i kyrkan igen och höra allt de där om att man är bra som man är och sånt, vilket alla kanske inte alltid kommer ihåg i sin stressiga vardag..

Efter de så drog vi snabbt som tusan till en resturang för att fira min morfar och åkte sedan vidare hem till dom och badade, åt lite mer och morfar öppnade sina presenter =)Av oss så fick han en tripp över till London i 2 dagar med hotell och lite sånt ( även min familj ska ju med då) :) Ska bli väldigt kul..Längtaaar!!

Jag hann t.o.m iväg till min kompis Mathilda som hade en liten tjejkväll idag vilket var väldigt kul =) Kolla in hennes blogg på: www.mathildasmode.webblogg.se. Där var även Linda, Frida och en annan kompis som heter Kajsa, mycket roliga och trevliga männsikor =) Kolla in Lindas blogg på: www.bloggenomlinda.webblogg.se.

Så nu har ni hört lite om min ganska stressiga och roliga dag =) Hur har eran dag varit ?

Kramar


Kalas :)

Hello :P

Kom precis hem efter att ha varit på kalas hos min gammelmorfar som fyllde 90 :)  De var riktigt kul att träffa alla, kändes som att de va rätt längesedan.. men nu behöver vi inte vänta så länge innan vi ser som igen för imorgon så ska vi på kalas hos min morfar för han fyller ochså år ..Ska bli kul =)

Imorgon så ska vi ochså på konfirmation hos några vi känner, för er som inte vet så konfimerade jag mig någon gång i Maj om jag minns rätt ;)

Aja annars har min dag bestått av att duscha, basta, göra mig iordning inför kalaset  och läst min nya Frida tidning som kom på posten idag =)

Nu ska jag ta och titta runt på lite bloggar på nätet och se om jag hittar något interessant att läsa om, kanske lägger upp de på bloggen ikväll då ;)

oo just de ja, igår när jag tittade runt lite så fick jag se att vänner kanske ska göra en vänner film efter att ha sett att Sex and the city gjorde en =) Jag är typ de största vänner fanet i världen så jag blev väldigt glad !!! Nu får man bara hoppas bara att de ryktet va sant ochså...   
 <----- Världens bästa serie =) Någon som håller med ?

Nuu ska jag sluta babbla :P  See you ..

Små rosa godsaker =)

Haft en bra dag ?
 
Min har varit väldig slapp och skön =) Först ,som jag skrev i förut idag, va jag och mamma på stranden och gissa vilka som vi träffade där ?!  Frida, hennes mamma och lillasyster :) Vilket var väldigt trevligt ..men inte visste jag, som nästan har känt frida i typ 10 år ,att hon var så rädd för maneter..okej, visst dom är ju inte mysiga (speciellt inte brännmaneten) men dessa va ju bara små vanliga,äckliga maneter  som inte gjorde ont.. okej jag erkänner jag kanske inte var så modig heller när en manet typ kom och attackerade mej men riktigt lika skraj som lilla Frida var jag nog ändå inte ..;) Sorry Frida om du läser detta men du kan ju gotta dig med att du doppade dej innan mig iallafall ;) ( Jag är rätt nöjd med att jag inte dog av köld för varmt var de då inte)

Aja  nog om det .. Vi kom väl hem runt 15.00 och sen har jag väl inte gjort så mycket.. Hoppat studsmatta, kikat in på en massa bloggar, tittat på Bring it on again filmen ;) och solat ännu lite mera..

Hittade denna söta plattång när jag var inne på eleven.se. Den skulle passa rätt bra till mitt tjejiga rum, min rosa mobil och min rosa dator ;)  Plattången kostar 1 999 kr  =)

                
Min  rosa dator och mobil..och den underbart söta plattången =)


Bada ?

Heej =)

Är på lika bra humör idag förstås eftersom solen fortfarande tittar fram :) Idag blir nog en väldig slapp dag.. jag och mamma ska ner till stranden och jag ska förhoppningsvis ta mitt första dopp i sveriges kalla vatten detta året :S Får se hur de blir med det..:P Hehe

De skulle vara kul om jag skulle ha haft någon bok att bläddra i nu när man ligger på stranden, ni vet lite ombyte från alla skvallertidningar ;) men problemet är att jag inte hittar någon skojig bok att läsa.. Någon som har något tips?

Blev ett rätt kort inlägg nu men måste dra, Stranden väntar =)

Kram

Glass i stora lass =)

guud vilket härligt väder vi har =) Humöret är verkligen på topp nu när solen är framme+ att jag har tillbringat min dag med Frida och Linda =) Hur skoj som helst, vi solade, åkte till torget och käkade glass och hade såklart vattenkrig ;) Haha vi är fortfarande som små barn som skriker och springer runt så fort någon kommer fram med vattenslangen  ( eller i vårat fall vattenflaskor ) ;) haha

Aja imorn ,om vädret fortfarande håller i sig ,så åker nog jag och mamma till stranden och steker och jag får väl försöka att bada för första gången i Sverige detta året ochså :P

Lägger upp dagens outfit sen..

Kraam

                                                              


Biiiio...

Tjena

Kom precis hem från att ha varit på bio, gissa vilken jag såg ;) Sex and the city =) Själv tycker jag att den va riktigt bra, den va rolig, lite ledsam och romantisk.. det negativa va att man blev hur avundsjuk som helst på speciellt Sarah Jessica Parkers kläder.. Men annars så va den jätte bra =)

Idag gick jag inte upp förren runt 11.00. Jag och mamma tänkte åka till stranden men kände att de inte va speciellt varmt så jag ringde Frida och Linda så drog vi till mormors o morfars pool och badade, inte för att det va så mycket varmare ( för värmen va inte på;)) men de va riktigt kul iallafall :P  Hoppas ni hade en bra dag ochså =) Kram


Hur snygga kläder som helst, eller hur ? ;)

RSS 2.0