Lördag

Här sitter jag i sängen och tittar på gamla avsnitt av  serien Two of a kind(örsöker höra va de säger, lite svårt när brorsan spelar Michael Jackson på högsta volym. Haha ;) . Two of a kind är en serie med Mary-kate och ashley olsen när de var typ 11-12 år. Jätte söta och helt underbara skådespelare!! =) Men nu måste jag börja sätta lite fart..Eftersom mamma och pappa åkte bort  inatt så kommer mormor och morfar vid fyra så tills dess ska jag städa mitt rum, duscha och fixa iordning mig plus se till att brorsan fixar med middagen..Vi ska nämligen bjuda mormor och morfar på middag när de kommer :)

Fick nya skor ochså från mamma igår som hon hade köpt till mig. Ett par blommiga, jätte söta converse så nu har jag 3 st =)

Nu ska jag fixa iordning lite. Ha en bra dag allihopa :) Kraam

87 dagar kvar!

Tjaa

Fredag igen..Har haft en väldigt skön vecka i skolan.. har haft studiedag plus att  vi har slutat tidigare varje dag typ :) Denna veckan blir nog lite hektigare..Mamma och pappa åker bort imorgon och sen när de kommer hem på tisdagen så åker jag bort till skåne på fredagen..aja dom kommer till skåne och tittar på dm såklart så efter nästa helg blir allt som vanligt igen =)
:)

Tittade igenom min gamla kamera som jag hade med mig till usa för två år sedan men den dog precis när vi kom till hollywood(var något sur när jag skulle ta kort på hollywood skylten och kameran inte funkade!) men hann ta lite bilder innan den la av iallafall. Enjoy :)
 Resan började såklart på flygplatsen :)

 
san francisco in action. En kall men underbar stad! :)

Alcatraz..As coolt!
Golden gate =) Hippie kvarterenÅkte in på en betalgata och tittade på en massa fina hus. (betalgata för er som inte vet så är det en(flera) gator som man måste betala för för att komma in på, de som bor där behöver inte betala men vi turister som vill åka in och kika måste det) 
Resan fortsatte med bilkörning mot Las vegas(tror jag) på road A1..jätte fint att åka där precis vid vattnet!


 Kom fram till vårat andra hotell. Precis vid vattnet..här har de bland annat spelat in en del av en film.
 Parkeringen
Kort från baksidan precis vid balkongen :)
Min säng.. Haha tog kort på alla mina sängar på hotell rummen och huset typ..Härligt att sova ensam i stora dubbelsängar i 2,5 veckor ;) Haha
Kör i öknen mot Las VegasKom fram och möttes av ett vattenfall/vulkan ;)
Några hotellJag i ett hotell. Hotell Venedig =)
En känd(?) bro som de hade byggt upp =)
Spelade lite på casinot innan en vakt sa till oss barn att vi inte fick spela förren vi var 21 även fast vi hade våra föräldrar där..

Stannade vid en jätte stor konstgjord sjö, tror jag, där bland annat min morbror tävlat med sin jetski för längesedan.
 Jag med Gran Canyon i bakgrunden
Satt vid bergen när solen började gå ner och myste lite :)


Okejj, det blev rätt många bilder men det var ändå bara hälften av resan..men har jag redan lagt upp en del på LA så vill man se mer får man kolla bak i arkivet :)

Kraam

En härlig fredag!

Weho fredag igen :)
 
Fick sluta halvtolv idag p.g.a att vi hade nationella prov i engelska..så de var ju härliiigt! Plus att vi har studiedag på måndag och sen på onsdagen har jag och en hel del andra nior kommit med i någon grupp som ska göra något test för att se hur sverige typ ligger till i skolan eller något (är inte så insatt) men iallafall så ska vi till en annan skola på morgonen och göra ett test sen har vi rast och får något litet att äta och sen har vi test igen och sen efter det så har vi fått välja valfri pizza och dicka som vi vill ha, i mitt fall Hawaii och cola, som vi får och i slutet av dagen så får vi en present bara för att vi ställer upp och sen får vi sluta. Haha låter rätt härligt ;)

Nu så tänkte jag vila lite och läsa min nya Frida tidning jag fick hem idag plus att mamma kom hem med 7 stycken Mary-kate och Ashley Olsen böcker till mig som hon hade köpt =) Tack mamma :) Bastar nog ikväll ochså så jag hinner läsa lite i böckerna! Och självklart så kommer jag placera min rumpa i soffan framför tv:n och se på Lets dance :)

Kram


Smooothie

Här sitter jag och dricker smootie. Helt underbart gott! Gjorde en på banan, yoghurt och jordgubbar..MM!!! Har skrivit på en massa frågor som man ska göra innan man har utvecklingssamtal så nu är jag äntligen klar med det, lite sent men herregud det är ju mängder med frågor..hehe

Nu så tänkte jag för det första dricka upp min underbara smootie(som gör att jag längtar till sommaren ännu mera, bra där Elvira.hehe) och sen hade jag tänkt att röja upp lite i mitt rum, duscha och basta. Låter väl bra?

Annars så har veckan sett ut såhär (eller kommer se ut):

Måndag: allmän slappdag :)
Tisdag: sunne och åka skidor med skolan :)
Onsdag: träning
Torsdag(idag): Skriva klart utvecklingssamtals frågor, basta, duscha m.m.
Fredag: träna på stenungsbaden med mammsen :)
Lördag: träna
Söndag: träna

Mamma kom hem med en hjärt och lungfond symbol till mig idag ochså. Ni vet en sån liten symbol som ger pengar till att fler barnhjärtan får chansen att klappa längre, känns bra att gå runt med en sån plus en sån symbol för bröstcancerfonden ochså så att man och andra människor verkligen ser att man har gjort något för att visa att man bryr sig. Tack mamma :)

Nu ska jag dricka upp resten av min smootie, lite svårt att skriva och dricka den samtidigt ;) hehe
 
Den röda va den vi köpte :)

Min gooooa smoothie :)


RSS 2.0