onsdag

Tjabba

Här sitter jag i sängen med mjukiskläder och läser bloggar. Lite seg efter skoldagen måste jag säga..Fortfarande folk som byter och idag fick vi in ytterligare fler personer vilket gör att vi typ en över 30 pers. yey! Men imorgon ska jag och Linda(x2) sätta stegen mot expeditionen även vi för att snacka lite. Hoppas på en liten förändring! Imorgon är annars en skön dag då vi börjar vid tio och vi som har franska slutar vid tolv någongång. Mycket bra!

Jag var ochså hos läkarn imorse för att kolla allergi saker. När vi var i Tyskland i helgen(som förövrigt var riktigt kul =)!) fick jag en massa kli i ansiktet och även tungan svullnade upp lite så var lite rädd att jag skulle få någon allergisk reaktion. Kliet i ansiktet gick ner efter någon dag men tungan och halsen känns fortfarande irriterade och ni vet säkert hur det är om ni någon gång känt att det är lite svårt att andas. Så jag och mamma for till läkaren och checkade läget och tog lite blodprov m.m. Hoppas att de löser sig sådär kul att gå runt och fundera på vad som kan hända om man skulle äta en viss sak. Men de kan ju ha varit någon engångs grej ochsj..hoppas på det!

Ska väl fixa iordning lite i mitt rum nu..till helgen blir det stort kalas för min pappa =) Kram


Jag e sugen på varm choklad även fast jag sitter här och är kokhet :P Går nog ut istället för att städa!

first day

Hallo :)

Första skoldagen avklarad..känns otroligt skönt att slippa gå igenom det igen xD hehe herregud va nervös jag var imorse usch och fy men nu är det gjort och de var ju inte så farligt.. :P Klassen blev helt okej..Lite jobbig med vissa personer som man gärna hade sluppit men 2 stycken av 29 är ju ingenting så det är ju bara att göra de bästa av situationen och förhoppningsvis blir det bra.. :) Imorgon åker jag och familjen till Tyskland ochså vilket ska bli väldigt skönt =) Älskar att bara åka familjen och ta de lungt och göra roliga saker :)

Nu ska jag packa lite..Hörs! Kraam

Tjaa


Helgen snart över och en ny vecka är på ingång. Helgen har varit bra igår var jag och mamma och gick ett lopp i staden för att stödja bröstcaner fonden :) Det var mysigt att gå runt med mamma och prata men regnet öste ner våra 8 km vi gick men jag tyckte det var mysigt ändå! :) Sen idag så var jag och fikade med min kompis Andreas och träffade även på Mattias. Så där satt vi och snackade en stund, mycket trevligt =) Annars så ser min vecka ut såhär:

Måndag(imorn): Åka med bästisarna till min mormor och morfar och bada,prata,käka :)
Tisdag: In och träna på sportlife med mamma på hennes lunch och sen ska jag även försöka ta mig in till staden och kolla efter en ny locktång inför skolan :)
Onsdag: Ta det lite lungt, packa inför fredag och fixa inför skolan
Tosdag: Skolan börjar
Fredag: Tyskland
Lördag: Tyskland
Söndag: Tyksland

Så det ser ut att bli en riktigt kul vecka även fast skolan drar igång =) Ska bli väldigt scary men ändå lite kul. I'm excited! =)


Sunny friday

Fredag igen. Igår var det en vecka kvar till skolan drar igång och idag är det en vecka kvar till jag och familjen drar iväg till Tyskland och Friidrott VM :) Ska bli skönt att komma ifrån Sverige lite igen :P

Skrev ju i lördags att vi skulle åka jetsi vilket var otroligt kul! Förstår verkligen att min morbror fastnade för den sporten, jätte härligt! Jag vågade själv inte dra ut helt ensam så jag satt först bakom min morbror när han körde och shit va snabbt det gick :) Hehe och sen böt vi plats så han fick sitta bak och jag fick pröva på att köra. De va riktigt najs!


Jag hittade ttvärr inga bilder på mig men tror morfar har på sin kamera så får väl ta dom någon gång :P

Idag så har de för en gångs skull(hehe) varit sol här och då passade vi såklart på att åka till stranden så jag,mamma,pappa och Frida drog dit och sola/bada. Jag och Frida dök i vågorna(de låter dramatiskt hehe inte för att vågorna var så höga men ändå) och vi(jag) tog tillochmed mod till mig och hoppade från bryggen..det är då inte alltid de händer och de är väl bra på sätt och vis då jag inte var så bra på att göra det(höhö). Sen fikade vi lite och solade och Frida lät mig höra på lite låtar från en artist(Kate voegle) som jag just nu lyssnar sönder,hehe. Sen åkte vi hem och vi fick låna en hel del filmer från Frida(tack,tack :)) och sen så solade jag lite till hemma och nu har jag precis kollat på filmen Sweet Home Alabama, such a cute movie!

Nu blir det snart fredagsmat så gotta go :P Hörs!

Brännö

Hallo :)

Är lite stressad ska snart iväg igen men tänkte bara skriva att vi kom hem från Brännö igår där vi har haft de sper bra. Vädret var strålande så vi låg mest och stekte och badade och åt ,sen på torsdagen var det dans på brännö bbrygga vilket var lite roligt. Var en massa folk där och en massa båtar. Farfar som vi hade kört runt i rullstol under resan älskar att dansa och dansade mycket förrut så nu hoppade han ut från rullstolen och tog sig en svängom med farmor,mamma, min farbrors tjej och även mig. Rikitgt roligt att se att han fick dansa och att han klarade det galant! :) Sen lite senare på kvällen satte vi oss i min farbrors och hans tjejs båt och tog en kvällsfika och tittade på solnedgången. Mycket trevligt!


Jag vid stranden

Altanen där vi bodde

Mat på båten

Middag på resturangen, vi fick en egen veranda båda kvällarna :P hehe

Jag och farfar :D


Nu ska vi iväg och åka jetsi och sen på kalas. Min morbror har åkt jetski typ hela sitt liv och tävlar i det så nu ska vi ochså få testa på lite :) Hörs!

snabb update

Min dag har gått åt till att packa upp mina saker från kassar(var tvungen att packa ner rätt mycket saker när vi gjorde om) och fixat lite annat i rummet. Jag och pappa satte upp lite nya tavlor igår ochså, blev väldigt tjusigt :) Sen har jag kollat på lite The hills avsnitt och målat mina naglar. Åker ju till en ö imorgon så måste packa och greja lite sen ikväll men först nu blir det mat! :)

Ciao


Bild: Lilla jag har tog den i hawaii :)

Varma mackor plus oboy

Go kväll..

Sitter här på sängen nu och ska snart gå och hämta lite käk och sätta mig i sängen och äta framför lite serier, mysigt :) Imorgon blir det att vara lite med Frida och börja packa lite. Åker till en ö på onsdag med familjen, farmor och farfar och min farbror och hans tjej. Ska bli mysigt :) Nu ska jag sätta på mig pyjamasen och gå till the kitchen och göra mina berömda varma mackor med ost och tomat på plus (såklart) ett glas oboy. Sov så gott :)

Kvällens pyjamas består av en T-shirt från Colorado(precis som de står på tröjan xD) som vi köpte på flygplatsen i Colorado :)

Söndag

Tjenare

Kom hem för en stund sedan, har varit på resturang och ätit en riktig god lunch tillsammans med familjen och en annan familj :) Min pappa fyller ju år om ca 1 månad och ska ha ett stort kalas men de som vi träffade idag kunde tyvärr inte komma så då bjöd de oss på en god lunch på en resturang precis vid vattnet.

Igår så hade jag en liten filmkväll här hemma med några kompisar. Det sågs på film, hoppades studsmatta och spelades kort :) Först såg vi på en film som hette 6 dagar och sju nätter ,tror den var runt 11 år gammal men den va rikitgt bra faktiskt. Han som spelade en av de manliga rollerna(David Schwimmer) är han som spelade Ross Geller i serien vänner och är man ett vänner fan som jag är så de är ganska svårt att se han spela en annan roll än just Ross. Men man ser faktiskt lite likheter mellan honom i filmen och i serien tycker jag iallafall. Sen såg vi även Bondgården, höhö. Jaa den va lite intressant men riktigt kul! =) hehe sen när de andra hade gått hem så åkte Frida hem till sig och hämtade sina sovgrejer och sov över här. Vi såg på A confession of a schopholic, åt rostat bröd med nutella för fridas del och oboy för min och låg och pratade till klockan fyra på natten. Hehe så vi var väl lite sådär trötta när vi gick upp idag, men de va mysigt iallafall :)

Annars idag så hade vi tänkt åka till stranden men de börjar mulna på lite nu så de blir nog till att ta det lite lungt hemma och sen  ut och springa :) Hörs sen!

RSS 2.0