Who said I can't wear my converse with my dress Well baby, that's just me

Är värsta trött.. Tur att vi är lediga imorn, kan behövas :) Kom hem från torget för en stunds sen(var där med Linda), de stängde redan vid fem så hann inte gå i alla butikerna eller köpa en smoothie, men men skönt väder var det iallafall =) Annars så har dagen varit riktig härlig.. skolan var rätt soft och vädret helt underbart men har gått runt med ständig huvudvärk typ hela dagen så är nog därför jag är trött, först trodde jag det var för att jag inte druckigt tillräckligt med vatten men kom på att jag måste ha börjat med att ligga och bita ihop käkarna på natten igen, Pust!! Har redan en bettskena men biter så hårt så jag får världens huvudvärk ibland.. Aja så kan det vara(lite svårt att inte vara på bra humör en solig dag XD) haha :P

Tänkte vara hemma och ta det lungt ikväll, vissa skulle åka och grilla och sånt på stranden men jag orkar inte det plus att det inte riktigt är min" Cup of tea" när det är valborg och hela stranden är full med folk och alla kanske inte är sådär jätte roliga framåt kvällen. Men en solig sommarkväll är det ju helt underbart då det inte är en massa folk och bara de närmaste kompisarna :)

Imorn blir det nog till att vara med Linda och kanske Frida(?), får se.. De blir väl till att sola först och främst och hoppa studsmatta och lite annat sommrigt ;) En smoothie eller två hade inte heller varit helt fel! Nästa vecka så har mamma bokar klipp och slingtid för oss ochså , härligt att bli sommarfräch även i håret, som sen blir ännu snyggare av solen nu på sommaren =)

Hej så länge =)



Jag bjuder på denna lilla bilden =) hihi

Rubriken(text från Demi Lovatos låt La La Land)

Klänningar

Nu ska jag strax stänga av datorn och lägga mig och läsa en av mina Sweet sixteen böcker :) Springningen gick braa. Jag och mamma sprang runt 8 km, duktiga som vi är =) Nu ikväll skickade vi även efter min andra klänning =) Yeey! Så nu är jag inte dressless längre, haha =) Tack mamma och pappa =) <3

Nu: Sängen, eller den sitter jag ioförsej redan i men datorn ska jag försöka stänga av iallafall ;)

Good natt :)

Jag läser i mammas och pappas säng på kryssningen i sommras :)

Tjohoo

 Är väldigt bra på att uppdatera, elr va säger ni? haha Xd

Men nu förhoppningsvis så kanske jag håller igång lite längre. Dagens hittils har varit bra, har dock stört mig på en del personer som inte riktigt är sig sjäva men som Frida säger så är det lika bra att släppa det, tar bara en massa energi plus att man blir lite irriterad. Men annars har dagen varit bra och även solen har kommit fram lite då och då och när den väl är framme så är det riktigt hett :) Sommarn är påväg helt klart! Just nu är det molnigt och de blåser men kanske lika bra det eftersom jag hade tänkt att gå och springa, Har vårruset om ungefär 2 veckor och göteborgsvarvet är även ganska snart. :)

I helgen hittade jag och mamma en av mina klänningar till middagen och avslutningen(ska ha två). HIttade den som jag ska ha på middagen, förhoppningsvis om den nu sitter bra och är snygg, vi skickade efter en på nätet. Jag har nämligen bestämt mig att jag vill ha en klänning ingen annan har och hoppas att de flesta köper i affärerna och inte över nätet nu då ..hehe så nu är en klar iallafall, one to go ;) Kan avslöja att den är röd iallfall, försöker bryta det där mönstret om att allt som har med skolavslutning att göra måste vara vitt(Även fast det är väldigt snyggt :) ). Fast man vet aldrig själva skolavslutningsklänningen kanske blir vit :) hehe

Igår satt jag och skrev upp i min kalender vad jag ska göra denna veckan. Den ser ganska härlig ut ändå fast vi har en del NP att göra men annars så är det mest träningar och såklart lite plugg och förhoppningsvis solning och sen på fredag är vi lediga =) Härligt värre! Life is goood =)

Nä nu blir det plugg och sen spriiinga =) Bye!


Jag någongång på jullovet tror jag. Ser inte ut som att jag hade hittat något att shoppa och var därför lite tjurig ;) haha

53 dagar

Tjaa

Härlig torsdag! Den har varit riktig härlig om man bortser från att vi hade matte NP och att jag och Linda stog i matsalen, roligt värre...hehe. Men annars har den varit riktigt bra :) Solen skiner och dansen som vi håller på med på gympan flyter på som bara den just nu. Fick ochså våra skoltröjor idag, nu börjar det verkligen kännas som att det inte är långt kvar till sommarlovet.. Känns väldiigt härligt fast man kommer sakna klassen ändå, det är ju ändå 3 år som man har gått i den :)

För en vecka sedan så fyllde brorsan 18 år ochså =) Tycker allt att han får stanna i den åldern nu i några år annars så finns det väl en risk att han flyttar hemifrån om några år(förhoppningsvis många), man måste ju liksom ha en bror hemma som kan lyft en upp och ner ;)

Annars så har veckorna nog sett ganska vanliga ut..Träningar, skolan, plugg och en del solning ochså, kanske inte just denna veckan(förrutom idag) :)

Nu ska snart vi iväg och ta TBE spruta. Hoppas att den inte gör allt för ont..hehe Kraam!
Middag på resturang på brorsan födelsedag förra veckan :)

todays

Just nu ser outfiten ut såhär men har bytt ett antal gånger ;P


Blus: deval
Shorts: JC

Håret hade jag (såklart) i en fläta ;P

Kraam

I'm in love with the sun ;)

Ligger ute på den stora altanen och steker med mamma =) Har blivit riktigt brun faktiskt och fått en hel del fräknar i ansiktet =) Ser värsta sommar frächt ut =)
Solen =)


Mamma fick en massa Cup cakes igår som vi har mumsat lite på =)

Nu: Ut och sola!!

Yesterday and today

God morgon :)

Har ni målat några ägg idag? Det har vi, jag och min  familj målar alltid och äter ägg till frukost på påskafton. Mysigt :) Sen får vi såklart godis ägg ochså :) Jag och brorsan fick våra redan efter tolv strecket inatt, hehe..det är då vi är som piggast i min familj. Förrutom godis så brukar vi få en liten present ochså :) I år fick jag en jätte söt shal och biobiljett plus en massa godis.. Fick även massa godis från farmor och mormor igår på kalaset ochså =)

Nu ska jag och mamma snart dra till apoteket och leta efter medel till min allergi.. Ha en strålande dag i den strålande solen ;)



Kusinen

En suddig/blurrig bild av mig och kusinen. Ser ni några liketer? ;) haha
                                       

Fredag

Ska snart göra mig redo för att gå ut och springa..Jätte härligt väder idag så får väl passa på att vara ute så mycket som möjligt ;) Efter springturen ska jag försöka sola lite kanske och sen vid fem blir det kalas för mamma och brorsan. Så då kommer hela släkten plus några kompisar till familjen :) Hörs senare!

 Jag och Linda väntade på bussen eftter våran shoppingtur i lördags..Hurtiga Frida gick hem medan vi satt ochså väntade på bussen en timme.. hehe!


Natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på filmer  =)
Provade en liten ny frisyr nu på kvällskvisten.. En inbakad fläta som jag dragit bak till en tofs. Snyggt och enkelt =)

fransk manikyr

Naglarna är färdigmålade! Blev fransk manikyr på både fötterna och händerna :)

Här kommer lite nya saker från veckan:
Gladiatorsandalerna :)

En söt blus från HM

Ett linne från Rut m.fl :) (orkade inte ta av mig den ena sandalen efter jag fotat den så den fick vara med på denna bilden oxo) ;) hehe

Nu ska är ätas =) Kram

Smink

Så nu har jag duschat, bastat och städat bland sminket..det behövdes kan jag säga, sminket var ganska dammigt!Men nu är allt skinande rent och jag hittade en hel del smink som jag glömt bort så nu har jag lite nya saker på mitt sminkbord(hylla?).

Hittade bland annat 5 st foundations, jag som inte änns använder foundations längre..väldigt nödvändigt ;) hehe. Slänge även en del ochså och torkade av alla mascaror, läppglans/stift, foundations och ögonskuggor m.m.

Bilden: Innan jag fixade iordning allt..nu när jag fixat iordning allt så står allt på sina egna platser. Hårsaker, parfymer, nagellack och hudsaker står på hyllor bredvid sminkbordet så nu står endast mascarorna, läppglansen och några av mina finaste smycken på denna hyllan som man ser på bilden :)

 Hårsaker som jag använder. Dock inte alla på samma gång, de beror lite på hur mitt hår är/känns efter jag typ duschat.

Från vänster: Hårspray, saltvattensspray, lockspray, skyddcreme mot värmesaker som te.x plattång, shine spray, en creme man kan ta i håret efter man duschat så det blir glansigt bl.a, i den rosa lilla flaskan är det typ glansdroppar som man sprejar på håret så att det blir skinande.

 Några av mina parfymer. Längst bak från vänster: Puma parfym fått av pappa efter han va i Schweiz, Mariah Caryes parfym(rosa lock som ser ut som en fjäril) Längst fram: Änglaliknande parym fått från mamma och pappa som de köpt från något annat land, Versace parfym(röd flaska) ochså fått från mamma och pappa som de köpt från ett annat land, en glas parfymflaska(längst till höger) som jag fått av brorsan.

Nu är det bara kvar att måla naglarna :)

Fabulous


Ska snart ner och basta lite men väntar på att den ska bli uppvärmd. Perfekt att ha en bastu nu när vädret är grått och tråkigt!

Kom på att jag glömt lägga ut lite nya saker..typ två linnen som jag köpte inne i stan och gladiatorsandalerna. Annars så ar jag tänkt att ha en liten egen "spa dag" idag. Typ duscha, bada bastu, måla och fila naglarna, ha ansiktsmakt och hårinpackning, läsa skvaller och sen även gå igenom allt smink som jag har liggandes hemma. Inte så ofta jag gör det eftersom jag till vardags typ bara använder mascara och läppglans så glömmer jag av allt annat smink som jag har i lådor och på hyllor och sånt. Viktigt att göra om man vill ha fräch hy! 

  Lite av mitt smink frän förra året. Ska ta en bild hur det ser ut nu oc se om jag har mer eller mindre smink nu än förrut ;)

Hade velat gå ut och springa idag ochså men orkar nog inte det, tar det imorn istället! Skulle ha sprungit igår men tog den första av de tre sprutorna mot livmoderhalscancer och då får man inte träna eller något. Och för er som ska ta den, Den gör inte alls speciellt ont. Just so you know ;)

Oj nu är nog bastun jätte varm..Ha en bra dag!

10 veckor kvar

Åå vilken härlig dag!

Jag började dagen med att vakna klockan tio för att sen ligga kvar i sängen och kolla på film. Vid elva gick jag sedan upp och gjorde frukost. Sen tog jag bussen ner till torget och gjorde några ärenden, skulle bland annat titta efter present till brorsan, tror att jag kan ha hittat något bra..Så gick jag runt där i typ en och en halv timme och kollade runt och njöt av vädret :) Gick runt och log överallt, måste sett lite knäpp ut ;) Haha. Precis innan jag skulle ta bussen hem smet jag in på en affär och köpte en stor bulle som jag tog med hem och satte mig sedan ute på våran altan med pärondryck, bulle och musik. Så nu har jag suttigt där ute i några timmar och solat och ätit middag. Härliiigt! Har fått en del färg ochså och fräknar =) Kunde ligga ute i bara bikini..helt underbart!! Humöret är verkligen på topp nu när sommaren håller på att komma =)

Hoppas ni andra har haft en underbar dag ochså =) Kraam


Gran Canyon solnedgång..

jodalodali

Fredag! Veckans härligaste dag =)

Sutade vid tjugo över två och sen kvart i tre hade jag utvecklingssamtal. Gick väl som vanlig..inte mycket att säga om ett sånt här perfekt barn ;) Haha

Idag har det varit mulet typ hela dagen. Hoppas att det blir bättre tills imorn när jag o mina kompisar ska in och shoppa. Vill ju kunna använda min trench coat!

Bloggar nog senare ikväll.. Nu måste jag fixa alla kläder som ligger huller om buller i mitt rum(gäsp).


Frida och jag för många år sedan när vi precis hade sprungit ett lopp. Jag,frida och Linda ska förresten springa 2 andra lopp här i närheten nu i vår.

Mat =)

God kväll

Har precis duschat och sitter nu och väntar på maten.. var ute och sprang med bästisarna förrut. Jag har börjat springa nu varje vecka vilket är as härligt! Älskar att träna nu för tiden! :) Det har hänt en del sen jag bloggade senast(vilket var ett tag sen, hehe) så här är en liten uppdatering:

Jag och cheer laget var på DM i lördags och tävlade. Själv tycker jag att vi var as grymma och verkligen förtjänade en högre placering men 4 är inte dåligt det heller :) Men vi får se hur det blir med SM och sånt till helgen :) Annars så har jag tränat i tisdags och igår och så sprang jag idag.Mamma och pappa kom hem på onsdagen förra veckan ochså efter att ha varit i Monaco, dom lyckosarna! De hade sol varje dag..Hem kom de iallafall med en jätte söt väska och keps till mig :) och häromdan kom ett par gladiatorsandaler ner i brevlådan som mamma hade skickat efter ochså. Ett måste till sommaren!

Imorn är det sista dagen innan påsklovet ochså. Härliiiigt värre! Jag, Frida och Linda ska in till staden på lördag och shoppa och senare ha filmkväll hos mig. Mysigt!

Mamma fyllde år i måndags ochså. Av mig fick hon en söt shal och sen fick hon ochså en cykel, böcker och lite andra saker av familjen :) De blir kalas här någon dag för mamma och brorsan ochså som fyller år snart. Hmm vad ska man ge till en bror som fyller 18 år och snart har körkort..Några förslag? :)

Jaoo det är väl lite av det som hänt i veckan.. har yänkt lite på vad jag ska hitta på när alla kompisar sommarjobbar i sommar(ska själv inte sommarjobba).. hoppas att de jobbar i början av sommarn när jag är borta så att de kan vara tillsammans när jag kommer hem :)

Nä nu är nog maten klar. See you!


RSS 2.0