Dagen


Tjenare..

Sitter just nu och lyssnar på låten "Feels like tonight" med Daughtry om och om igen, har blivit helt fast i den låten..:P
Kom hem för någon timme sedan efter att ha varit på ett cafe med lite kompisar efter skolan =) Man borde gå på cafe oftare..förrutom att de är på nåt sätt väldigt lungnade så är de väldigt mysigt ochså att bara sitta och snacka en massa och käka något gott..

Idag så använde jag min vågtång för första gången iallafall.. Blev (enligt mej) riktigt snyggt och de håller hur bra som helst i detta blåsiga väder..Blev riktigt nöjd med den =)

Aja nu måste jag fixa irodning lite saker innan vi ska ha kalas här(igen) för pappa..dom kommer om ca 45 minuter och mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så fram till halv sju så blir de till att röja upp i rummet och ta på sig något kalasigt  ;)

Heej så länge..

 
Dagens klädsel såg ut såhär:
Vitt linne: JC
Grå tröja: Zara i Barcelona
Grå jeans: Kappahl
Strumpor: Från Disney Land i Frankrike (tror jag)
Tygskor: Från London
Armband(som man inte ser): Från kryssningsfartyget i sommras :)

Vågtång på G

Heej =)

Tänkte att jag skulle uppdatera lite hur min dag kommer se ut.. Efter jag skrivit klart här så tänkte jag gå ner och duscha och basta, med hårinpackning och kanske ansiktsmask..Sen ska jag inte göra så mycket förren vid klockan sex igen då vi ska på kalas/bröllop och efter de så åker vi vidare till en kompis och hennes familj för att käka och umgås lite =) Mysigt!

Mellan att jag har bastat/dushat klart och kalaset/bröllopet så hinner jag nog förhoppningsvis kasta upp outfiten och skriva lite mera Plus att jag tänkte sätta på Sex and the city filmen och titta på.. en riktig tjej förmiddag, med hårinpackning,ansiktismask och tjejfilm , blir de ;)

Just de ja, vågtången ,som jag skrev om igår, har skickats efter nu..Har sett en del bilder på såna som använder vågtänger och jag tycker de ser lite sommar fräcsht(jag vet sommaren är typ över men ändå;)) ut med vågigt och lite ostyrigt hår ,så de kan nog pigga upp håret lite när de är tråkigt höstväder =)  De stog inte hur många dagar det tar innan den är här men den kommer väl i veckan någongång..

 <---- denna blev det alltså..en vågtång från OBH Nordica.

Jag = Anka ?


Just nu går min hjärna på högvarv för att komma på något skojigt att göra,är väldigt uttråkad....Borde nog egentligen städa men de känns inte så lockande på en fredagseftermiddag.. Hitills idag så har jag varit i skolan, började nio men kom redan till Linda vid åtta, hade med mej locktången så vi lockade hennes hår=) Blev jätte fint! Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och så åkte vi ner till torget men där hittade vi ingenting.. Ska försöka få tag på en Vågtång så får se om vi skickar efter en eller om vi köper en i veckan..Fortsättning följer på de ;)

Hörs nog senare...


 Jag imorse hos Linda.. Ser ut som att jag försöker likna en anka med tanke på vad jag gör med läpparna ;) hehe

Pluggis

Har precis tagit en välbehövlig paus från pluggandet, har både pluggat in alla NO:n(så gott de går) och alla engelska glosor..jag har väldigt enkelt för glosor men blir så ofokuserad om jag bara ska läsa en massa från en bok och sen komma ihåg de, så extremt tråkigt men har försökt att få in de mesta av NO:n nu så hoppas att de är kvar tills imorgon.. fick tänka på att de är en massa skojiga sakerpå tv sen så måste ju bli klar innan dess ;)



 
Jag med NO boken i högsta hugg. Datorn måste ju såklart ochså vara med när man pluggar, musik är ju ett måste när man läser igenom en väldiiiigt tråkig bok!

Nu tillbaka till pluggandet! Matteboken väntar...

Kraam!


Regn,regn, regn,regn..

Heej =)

Satte precis på datorn efter att ha fått stänga av den pågrund av åskan. De åskar fortfarande lite men va ska man göra om man varken kan se på tv eller vara inne på datorn ;) Hehe. Hoppas att de är bättre väder imorgon för då ska jag och några till kompisar vara ute hela dagen(eller aa till 13.30). Niorna ska under tre dagar hjälpa till när årskurs fyra till sex ska ha friidrottsdagar. Ska faktiskt bli rätt skojigt, bättre än vanliga lektioner iallafall =) Kom ihåg när jag gick i fyran/feman och va på en sån friiodrottsdag och man stod på startlinjen till 60 meter och va så nervös(eller kanske inte nervös men spännande var de iallafall) :) Hihi och de är just där , på 60 meter, som jag och några till tjejkompisar ska stå och hjälpa till(ingen anning om vad vi ska göra, ta tid kanske?). Efter de så ska jag och Linda på träning ochså :) Jaja mer om de imorgon.

Idag så har de varit en vanlig skoldag. På en lektion så skulle alla ha med sig sin favoritlåt..  just såna saker tycker jag är så meningslösa... Visst är de kul att få sitta på en hel lektion och bara lyssna igenom en massa musik men att behöva välja en aldeles egen favoritlåt ? Hallå, de är ju lika svårt som att välja mellan Pizza och Hamburgare..Jag valde(eller aa bara bestämde mej för) Nickelback med låten Rockstar, har hört den några få gånger på radio och har då tyckt att den va helt okej, men va ska man göra när läraren står framför en och frågar om man valt en låt ? Så de fick bli den.. :P

Nää nu ska jag fortsätta att njuta av detta goa sverige väder ;) Ha en fortsatt bra dag och drunkna inte i allt regn ;) Kraam

 Såhär ser alltså vädret ut här.. (lite svårt att få allt regn på bild;))

Utomlands..

Herregud vilket tråkigt väder vi har i sverige just nu. Regnet bara öser ner och även fast de kan vara lite mysigt i en stund så tröttnar man ganska snabbt.. resultatet från regnet är att jag just nu sitter och tittar på semesterbilder,vilket kanske inte är så smart eftersom de gör att man vill ,ännu mera än förrut, åka från Sverige till något varmt och mysigt ställe :P Men men får väl hålla ut till nästa sommar som kommer, då blir de förhoppningsvis Usa och Hawaii =) Nä nu får jag sluta att drömma mej bort, Sverige kan faktiskt ochså vara mysigt ;)

Idag så väntas de ju kalas för pappa,vilket vi fick tidigarelägga så att jag inte skulle komma så sent till tjejkvällen så nu hinner jag med att både vara på lilla pappas kalas och sen åka på en mysig tjejkväll =) Så kvällen ser ju än så länge bra ut!   Nu ska de väljas ut lite kläder från min ny städade garderob ;) Ha en bra dag! Kraam

 <-- Cypern, jag (till vänster) var typ 9 år där. Helt underbart ställe!

 Mallorca. Här är jag den blonda tjejen längst fram(6 år, som inte ser så jätte glad ut, hehe ;))..Tittar på några som sjunger på hotellet;) Va inte jag bara så söt ? :P hihi

 Ochså på Mallorca..En del av den andra familjen vi brukar resa med, Jätte mysig familj =) ( ni ser mej längst ner till vänster va?;))

Dålig på att uppdatera? Svar: Ja ;)

Go kväll =)

Kom precis upp från att ha tittat på lite tv..så tänkte att jag kunde uppdatera lite nu..  Idag förrutom att ha varit i skolan så har jag och mamma varit o klippt och slingat oss. . Egentligen så hade jag velat göra de någon annan dag i veckan innan igår för tog nämligen skolkort igår, de blev ganska knasigt på mej( men de börjar bli en tradition nu ;) haha plus att jag inte bryr mej speciellt mycket heller som man typ gjorde i sjuan, då va de en hel dag som gick år att titta i spegel och måla på lite extra läppglans ect. hehe ) , men vår frisör hade tyvärr inga tider då så de fick bli idag istället..men de funkade ochså :P Så nu känner jag mej fräsch och snygg i håret :)

Denna veckan har min lilla pappa fyllt år, i onsdags närmare bestämt =) Av oss fick han en resa till VM i friidrott i Berlin 2009(självklart åker hela familjen med;)), espresso muggar och böcker.. Tänk att han ser lika ung ut fortfarande fast han blev ett år äldre (en bra mening för er som vill ha högre veckopeng) men skrev de faktiskt inte för att få de utan för att han gör det! :) Så imorgon blir de lite kalas för honom och efter de så får jag se om jag hinner till en tjejkväll=)

Nu blir de nog mer tv tittade med familjen=) Kraam!

Kvällen tv outfit såg ut såhär ;)

Linne: JC
Byxor: Från RipCurl i Las Vegas

RSS 2.0