Royal Caribbean

Goo kväll

Idag har varit en riktigt bra och mysig dag :) Slutade skolan lite över två idag och drog då direkt hem och åt för att sedan dra direkt till bussen. Jag skulle nämligen in till staden för att möta upp mamma efter hennes jobb och gå och kolla på det nya höst modet som börjar ramla in i butikerna nu. Så där gick vi runt i x antal timmar och kollade och vi köpte även 2 koftor till  mig, häromdagen trillade det även ner ett paket med mina nya mysiga uggs liknande skor som mamma hade klickat efter åt mej =) Mina andra användes så flitigt förra året så de behövdes sannerligen ett par nya gosiga par. Jag och mamma hade det jääätte mysigt iallafall =)

Sen vid sju åkte vi hem och fixade lite mat och sen satte sig hela familjen framför tv:n och kollade först på Tinas cookalong, haha hur härlig var inte Kenny bräck? och sen klockan nio såg vi på ett pogram om världens största kryssningsfartyg. Royal Caribbean har världens största kryssningsfartyg och vi åkte med syskon fartyget till det. Lika lyxigt och fint dock inte lika stort men tillräckligt stort ;P hehe för er som inte varit på kryssning. Åk på det! Det är huur skönt som helst :) Vill ni läsa mer om vår kryssning finns det under kategorin resor.

Imorgon är det skola till 13.15 och sen kanske även träning med mammsen :)

Hörs!



ojojoj glömde ju helt av att berätta att jag övningskörde för första gången igår :) Jag och pappa gav oss ut vid halv sju och körde sen i lite mer än en timme och de var jätte kul :) Klart att det var läskigt men när man väl hade fått lite koll på de olika pedalerna och speciellt kopplingen som jag tyckte var svårast så var det en riktigt cool känsla att köra helt själv. Måste tacka min lilla pappa ochså som var en väldigt duktig lärare och som fick stå ut med mina ganska hårda inbromsningar ibland =) hihi

Nu ska jag se klart på en serie och sen får vi se om John Blund kommer förbi :) God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0