Dagen

Tittar på en film nu på fyran med mamma och pappa, men just nu är det nyheter. Dagen har iallafall varit jätte bra, som sagt en riktig mor och dotter dag =) Gick först runt och tittade i affärer..Blev en vår jacka till mig och ett par skor till mamma och sedan gick vi bort för att se musikalen Mary Poppins. Som var riktigt bra! :) Jätte mysigt hade vi iallafall..När jag kom hem hade pappa köpt ett par nya skridskor till mig ochså, rätt storlek och allt =)

Nää nu ska jag gå ner till dom igen. Ha de gött =)

 Min lilla mamma och jag <3 Älskar dej! <3

Dumle

Nu ska jag börja göra mig iordning. Har käkat frukost för en halvtimme sedan, gick upp ganska sent idag. Fick gå upp ganska tidigt imorse för min fågel började flyga runt i sin bur..han har gjort det 2 nätter nu, stackarn han är helt uppspelt när jag kommer upp för att se om det hänt något..brukar tända en lampa och prata lite med honom så han lungnar ner sig :) Lilla lilla Dumle(hans namn) hihi..

Nu nu ska jag hitta lite kläder!


Bjuder på denna bilden..Jag och Dumle "näbbar" lite ;P hehe Jag och mina ankläppar XD Haha

Ha en bra dag! Kram

23.26

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på favvo serien vänner =) Imorgon blir det stan och musikal med mamma :)



Sov gott. Kraam

Helg=sova ut

Hittade några passande bilder(dock ganska många år gamla) till vad jag är nu.. Kan ni gissa? Trött Ja ;) Hehe



Ett kort inlägg men ska se om jag kommer på något vettigt att blogga om lite senare ;)



Har nu fixat en nedräkning mot avresa till usa och hawaii som man kan se högst upp på menyn plus  att jag har skaffat en egen signatur att ha i slutet på inläggen men ska försöka få bort ramen runt den.. :)


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

30/1

Har inte bloggat på länge men har inte haft någon insperation alls om vad jag ska blogga om. Men nu är det helg så nu händer det ju mer saker än vad det gör på vardagarna :)

Skolan  var väl helt okej idag, förrutom att vi hade matte prov och de kändes inte alls bra när jag lämnade in det. Jag hade pluggat hemma mycket igår men när man väl satt där idag så försvann typ allting och frågorna kändes inte alls som att det var såna man hade i matteboken. Men men jag gjorde mitt bästa och får helt enkelt se hur det går.

Nu ligger helgen framför en iallafall. Härligt, härligt! Idag väntar en kväll med familjen med korv och bröd(ovanligt, haha :)) och Let's dance..även fast min favorit Isabella åkte ut förra veckan så är ju te.x Morgan och Laila Bagge kvar och dom är ju riktigt bra båda två. Det som var kul med Isabella var att hon kändes ganska ny med dansen och då blir det ju ochså skojigare att se hur dom utvecklas och hon har verkligen potensial att kunna utvecklas snabbt bara hon vill det, den känslan har jag fått från vad jag har hört och läst om henne iallafall....Just därför var hon min favorit, men som sagt Morgan och Laila är ju ur bra båda två men det känns som att Laila har dansat lite väl mycket förrut, vilket jag tycker är lite tråkigt för då är hon ju bra varje vecka istället för att börja lite små galet och utvecklas mycket mera från vecka till vecka.

Annars i helgen så ska jag och mamma åka in till staden imorgon och shoppa lite och titta på musikalen Mary Poppins. Brorsan och pappa var nämligen på Samsung galan i torsdags(en friidrotts tävling) och då tänkte mamma ocj jag att vi ochså kunde hitta på något. Så imorgon blir det en riktigt mor och dotter dag =) Mysigt! På kvällen ska jag kanske till Mathilda ochså som skulle ha en myskväll eller vad man ska kalla det :)

Sen är det söndag igen och då är det träning :) Måste antagligen plugga då ochså för vi har 3 nationella prov framför oss nästa vecka. Hmm mindre kul!

Igår städade jag ochså i mitt rum och i min garderob..herregud alltså jag får inte plats med alla kläder i garderoben längre känner jag , måste verkligen göra en stor sortering om vad jag ska ha kvar och inte.. Lite shopping har de såklart ochså blivit under veckan men tror inte jag orkar lägga upp det ;) hehe

Har tittat igenom en massa gamla bilder från när vi var rätt små så nu kan ni förbereda er på att de blir en massa bilder i dom inlägg jag skiver ;) Hehe

 Här en sommar för ganska många år sedan. Jag styr farfars(han man ser i bild) båt :)

Kraam

swedish

Har tagit en paus från svenska läxan en stund nu för att kolla in lite bloggar,blogga och slappa lite innan jag ska göra klart det sista. Vi ska skriva en svenska uppsats om språket man fick typ välja om man ville skriva om fult språk, teckenspråk, sitt namn, kroppsspråk och en massa andra saker. Jag valde mitt namn(elvira) vilket jag nu ångrar lite nu för det finns typ ingen fakta..de finns en massa sidor men på varje sida står det nästan exakt samma saker. Jobbigt men nu är jag snart klar ändå, har satt in lite diagram och sånt för att det ska se ut som att jag skrivit mera XD hehe smart :) Har ochså gjort en ganska cool framsida fast den var ganska färglös men det fixade jag med att sätta in lite rosa färg =)

Annars har dagen varit riktigt skön.Började halv tio och slutade halv två..vi fick hoppa idrottslektionen :)

Nu ska jag väl försöka göra klart svenskan, måste skriva om mitt personliga förhållande till mitt egna namn..öh Jiippi(not)

Härliiigt med fredag imorn =)

Soo long
 Framsidan..står Elvira svagt på hela pappret..

Sommarlooov kom nu!

Tjabba

Kom hem för nån timme sedan och vid fem ska jag åka igen för klockan sju ska jag träna..På tisdagarna har jag och Linda börjat åka tåg istället för buss(eller var tvungna rättare sagt eftersom bussen vi brukade åka har slutat gå) så nu åker vi istället tåg,tåg,buss..hehe men vi pluggar så mycket vi hinner på tåget men känns som att det går värsta snabbt att åka in med tåg så man hinner knappt ta upp böckerna från väskan.

Aja nationella proven börjar snart ochså, nästa vecka har vi det första Nationella provet i engelska( muntliga). Ska faktiskt bli riktigt kul :) Men kan ju inte precis säga att jag ser fram emot de andra proven..

Nu ska jag fixa iordning mej, packa väskan med alla böcker och sen sätta mig lite framför tv:n tror jag! Ha de!
 Längtar tillbaka till San Clemente :)

Frisyrer

Jag är inte så mycket för smink längre, var mera det är jag var runt 13-14 men nu är typ det ända jag använder mascara så tråkig är jag hehe(orkar inte ha mera) , nu är jag mera för frisyrer och fixa med håret. Det tycker jag, för det mesta, är jätte kul speciellt att ändra att en dag ha lockigt och en dag ha platt te.x.. även fast det sliter på håret men klipper mig ganska ofta :)

Nu har jag iallafall lockat och gjort en fläta i luggen..vet inte om man ser så stor skillnad men på första bilden har jag flätan "utanpå" håret och på andra har jag satt fast den "innanför" håret.




Nu ska jag se på någon idrottsgala :P Ha de gött!

Fläta

Hade inte så mycket att göra så försökte göra en lite annorlunda frisyr, de gick ju sådär men tillslut så blev den riktigt bra :)

 Fläta i luggen som jag dragit bak till en slarvig tofs :) Ignorera mitt stökiga rum XD hehe

Friday =)

Här sitter jag och har ont i min axel, har fått det efter att bärt mina axelväskor varje dag med massa skolböcker och träningssaker och sånt i och då blir de ju ganska tunga så i helgen blir det nog till att köpa en ny ryggsäck till mig säger  mamma och pappa. Kan skylla lite på lärarna att de ger oss så mycket läxor så att väskan blir så tung! Hehe aja någon mer än jag som såg Let's dance? Känns som att de har tagit in ganska många B-kändisar detta året men hitills tycker jag att Laila Bagge, Morgan och Isabella är bäst, hejar nog mest på Isabella Löwengrip..läser hennes blogg varje dag och tycker att hon verkar som en väldigt positiv och målmedveten tjej som vet vem hon är :)

Idag förrutom skola så har jag varit på torget och handlat lite smått och gott :)

 Skor, pyjamas tröja+shorts, 2 bh:ar


Nu ska jag se på film :)

shopping

Tjabba tjena

Kom hem från torget för typ 20 minuter sedan, hittade allt lite bra saker :) Ett par bruna skor, tofflor(till min toffel samling, är inne på mina femte par nu), hårsak så att lockarna håller bättre och en vanlig vit t-shirt. Åkte ner direkt efter skolan för har känt i flera dagar nu att jag inte har något roligt att ha på mig och ett par nya skor piffar ju alltid till en outfit.



Nu ska här ätas =) Hörs!

Bastu=räddaren en regnig dag!

Usch vilket väder det är ute, såg ut som en blöt katt när jag kom innanför dörrn efter att ha cyklat hem från skolan idag. Hehe men nu har jag duschat och bastat så nu är jag varm och go igen :) Nu ska jag sätta mig i sängen och göra lite engelska på datorn. Väldigt långt inlägg jag skrev nu ;) hehe

Ha de gött!

träna

Nu ska jag strax ut och springa med pappa :) Ska bli riktigt skönt att träna lite!


Underställ plus ett par blåa byxor som jag fick låna av brorsan(dom är typ shorts på honom så då passade dom mig, hehe) Är lite avundsjuk på brorsan nu ochså som ska åka med några kompisar till Norge och åka skidor...tur att han bara ska vara borta i 4 dagar annars hade jag nog saknat någon att brottas med, hehe :)


Ha de!

Nattamat ;)

Nu har jag precis tittat på Björn Gustaffson..fick ju den filmen i julklapp och har typ sett den ett antal gånger nu och jag tycker fortfarande att den är lika kul. Haha min favorit är när han spelar in en audition till Arn filmen, den är as kul :)

Just de ja brorsan gjorde precis en fläta på mig..tjaa vad ska man säga? Det ser mer ut som en snurrsak tycker jag men ändå helt okej ;)

Nu ska jag käka lite..jag vet lite sent men jag har ställt om tiden lite ;)

Au pair

Jag har typ suttigt hela dagen idag och läst på olika Au Pair bloggar..Altså såna som är Au Pair i någon familj och skriver om hur deras dagar sett ut och vad dom gör och sånt, faktiskt riktigt roligt att läsa. Själv tror jag inte att jag skulle klara att bara lämna allt som jag har i Sverige för ett år i U.S.A(hur mkt jag än älskar det) kanske flyttar dit när jag blir större ist ;) Haha men om jag skulle åka till usa som au pair så skulle jag helst vilja komma till Californien. Min mamma var au pair hos en familj som bodde på Long Island när hon var typ 20 så hon åkte ofta in till New york(bara att ta en tunnelbana så var hon där) och hennes familj där var väldigt bra, hon håller fortfarande kontakten med dom och när vi var i Florida för några år sedan så kom mamman i familjen ner till oss och hälsade på. De va jätte kul :)


 Här spelar vi lite kort tillsammans :P

Nu ska jag fortsätta att kolla runt..

2/1

Heej

Ska först berätta en tråkig sak att min gammel morfar gick bort imorse :( Träffade honom för 8 dagar sedan(på julafton) och då var han ändå ganska pigg(för att vara 90 år)..han va ju inte jätte pigg men han sov inte när vi var där ibörjan och han förstod va man sa och han pratade och sånt men för typ 2-3 dagar sedan åkte han in på sjukhus för han hade fått lunginflamation bland annat och de måste ju vara väldigt jobbigt att ha det speciellt när man är såpass gammal, han blev 90 år så han har ju levt ett långt och bra liv.. men de är ju alltid tråkigt när någon dör. R.I.P gammelmorfar. Älskar dej(L)


 Så förutom att vi åkte in till torp(ett köpcentrum),vi i håller nämligen på att renovera en av våra toaletter så när mamma och pappa skulle in till torp så passade jag och brorsan på att hänga med, så har jag mest tagit de lungt..vill ju inte göra så mycket när någon har gått bort precis så tar de lite lungt.


Detta var de jag hittade.. 2 tröjor(HM) och en tunika(deval)



Har lite problem med att kommentarerna inte kommer upp, ska försöka fixa det men är ganska oteknisk XD haha

inbakad fläta

Sitter just nu och tittar på Hur man blir av med en kille på tio dagar(fast nu är de reklam) Passar  på att ha på mig ansiktsmask nu ochså, kan behövas nu då min hy inte är jätte bra nu på vintern(plus att vi typ har världens goaste choklad hemma som jag går runt och äter och får ganska mycket finnar av  tror jag XD) hehe..

Tänkte fråga ochså om någon vet hur man gör en snygg inbakad fläta? För när jag gör en så blir den liksom inte inbakad..lite knepigt :P Ojj nu börjar filmen igen.

 <-- så ser min fläta ut..


bubblande humör..

En sak som jag har tänkt på mycket är när vi gick ut snabbt igår för att följa tjejen i familjen till sin kille så gick vi förbi stora gäng med ungdomar, flera i min ålder men även såna som var säkert 13 årsåldern och runt där som står med en öl i handen och en cigarett i munnen..alla gjorde såklart inte det men de var en hel del. Jag menar va har man för liv då?

Jag som är 15 år skulle aldrig(och då menar jag aldrig) kunna stå och fira in det nya året med alkohol och cigaretter, jag skulle absolut inte göra det annars heller. Har aldrig gjort och kommer aldrig och göra!! Jag har aldrig tyckt det är kul att gå på fester eller umgås ute med en stor grupp människor på kvällarna, jag är verkligen en typisk filmkvällstjej som gärna sitter med min familj eller några kompisar och tittar på film och myser med popcorn i famnen. Kalla mig gärna tråkig men det är sådan jag är och jag är hur stolt som helst att jag aldrig har druckigt en droppe alkohol eller tagit ett enda bloss på en cigarrett. Enligt mig så är en lyckad kväll en kväll som man kommer ihåg med familj och vänner.. Jag vet inte hur ni som dricker eller whatever tänker om detta men jag är inte speciellt intresserad heller för även fast jag inte har testat på att dricka eller röka så vet jag att vi som inte dricker har så många fler fina minnen än dom som gör det. Altså visst att man tar ett glas vin när man har åldern inne lite då och då men att hålla på som dom ungdomarna som jag såg igår är bara idiotiskt.

Åå va härligt nu har jag fått ut lite irritation som bubblat inom mig.. hehe. Men jag hoppas iallafall att ni hade en mysig kväll igår, det hade jag =). Jag och min familj har alltid firat med en annan familj(dom vi brukar resa med) vilket är väldigt mysigt. Vi åt gott, sjöng sing star(ABBA) Haha och en massa annat kul :)

Nu ska hmm bara ta det lite lungt tror jag, ska titta på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" som går på tv4 sedan.. Jag(och typ varje tjej?) har typ sett den 10000 gånger men den är fortfarande bra ;) Haha

2008-2009

God morgon.. Hehe gick väl upp för någon timme sedan..Jag tänkte skriva en sammanfattning av 2008 igår men hann inte då så jag tänkte skriva den nu istället. Enjoy =)

 Året började med att åka till Barcelona några dagar innan vi drog vidare till...

 Andorra. Helt underbart ställe att åka skidor på!

Började ochså i cheerleading i början av året och går nu i Heroes(ett junior A-lag) =)

 Jag konfimerades i maj..

 Precis efter skolavslutningen åkte vi iväg till Barcelona i några dagar för att sedan..

 Åka på kryssning med Royal Caribbean, hur härlig som helst! =)

 I slutet på juli åkte vi till Danmark :)

 Precis innan skolan åkte vi över till London..skulle gärna ha stannat ett par dagar till =) haha

Förrutom resorna på sommaren bestod den av många mysiga filmkvällar, strandbesök med kompisarna och många skratt med speciellt Frida och Linda =)




Efter sommaren så var de skola igen, träningar och uppvisningar och var med kompisarna =)

och sen var de jul och nyårsafton

(lånad bild från google)

Så de var väl mitt år fast i en väldigt kort version ;) hehe ´Hoppas 2009 blir lika bra nu osm 2008 men de ser just nu väldigt ljust ut med gymnasie och usa och hawaii bland annat.. Ska bli hur kul som helst =)

Kraam


RSS 2.0