Lussekatter


Årets lussekatts bak gjordes idag. Hör kommer hur det såg ut i bilder =)

 Några stycken av mina snygga(lite ovanliga) lussekatter ;)
 Hehe :PJag håller på att lära mig göra degen XD(mamma gör degen o jag o brorsan gör figurerna)
 Mamma tar ner de vanliga gardinerna o sätter upp julgardinerna =)

 Lite svårt att ta kort när brorsan håller på att brottas XD
 Brorsan tar ett kort där jag inte vill vara med(ser nästan ut som at jag gör en liten snygg dans)
 De två bakarna!

Soov gott

Så nu har jag skrivit ut engelskan, ätit rostade mackor(MUUMS) och ligger nu i sängen och ska snart släcka ;P
Imorgon börjar vi nio men jag ska till Linda redan runt åtta, för jag ska klippa mig efter skolan och då hämtar mamma mig direkt efter och lat som jag är orkar jag inte gå till skolan på morgonen(brukar cykla) imorgon så åker bil med pappa ;P(smaart, i know hehe)

Aja Goood Naatt =)


Bilder

Heej

Har precis blivit klar med min engelska spök historia, inte för att min är så läskig(eftersom jag hatar typ hemska slut och sånt så fick min bli lyckligt slut och inget blod eller något sånt XD) Haha igår så satt jag uppe till lite innan tolv och gjorde klart min HKK läxa, började(som vanligt) lite för sent med den men tror att den blev riktigt bra ändå =)

Nu ska jag snart göra mig iordning och skriva ut engelska arbetet! Hörs snart.

Lite bilder från veckan ;)

  Jag(längst bort) och Filippa ska göra rondat flickis, Linda tog bilden när vi precis ska gå in i rondaten..
 Jag och Linda i bussen påväg till träningen..Tog en hel del bilder då XD haha
 
Linda utklädd till någonting XD och vår coola NO/matte lärare Bengt =) As cool ;P Hehe


Kolla in en av våra NO lektioner med Bengt =) http://www.youtube.com/watch?v=X1OoV-Olvg8

En vanlig fredag ;)

Såhär har jag spenderat kvällen en så länge ;P hehe med Guitar hero och den vanliga fredags maten, korv med bröd..


Jag sitter brevid brorsan, vilket man typ inte ser, men vi kom
på en ny teknik med att jag enbart trycker på den svarta knappen medan han trycker på alla de färgade ;P hehe
 Jag väntar på att få spela XD
Brorsan lirar :P

 Min gulliga lilla pappa, ett troget korv med bröd fan, slutar inte att grilla även fast den första snön har kommit..hehe ;)

Nu ska jag ner och se på idol med familj.. Ha de gött!

Tjohoo


Fy bubblan vad jag är trött.. Ligger nerbäddad i sängen med mjukiskläder och med datorn i knät :) haha.. härligt att man kan göra de på en måndag, brukar ju ha hur mycket läxor som helst då men denna veckan är det ganska lungt.. Annars gick skolan bra idag..såg klart på filmen Oliver Twist och lite sånt, hade ganska tråkiga lektioner men om man har frida och Linda runt sig hela dagen så blir den ju himla kul ändå =)

I helgen så kom min mamma hem igen från Dubai och JA dom hade haft den något varmare än oss, runt 30 grader. Fuskiiiigt! Haha av mamma fick jag en tjock och otroligt mysig tröja och en liten gullig pärl plånbok(en såkallad sparkly wallet) hehe ;P jätte fina saker! =)

I torsdags var jag ochså på gymnasieinformation. Alla fick välja två linjer var som man skulle gå och titta på. Jag valde Samhäll och Diplomerad gymnasie ekonom... Tror att jag ska välja samhäll men då kommer ju problemet att jag inte vet om jag ska välja internationell, ekonomi eller samhäll samhäll. Ååh man blir bara såå förvirrad!!  På den diplomerad gymnasie ekonom så var jag typ helt själv, bara jag och SYV där..så jag satt där med han som skulle berätta för mig vad den linjen handlade om och SYV vilket var liite pinsamt.. hehe

I fredags så åt jag,pappa och brorsan väldiigt gott.. Först blev de pizza och senare(till idol) blev de ostbååågar och choklas =) så vi hade de väldigt mysigt :)



     
Tack mamma för de fina sakerna =)

Nu ska jag ner och duscha! Sees!

Lördag =)

Håller just nu på att göra iordning mig inför middag med lite av släkten hemma hos mormor och morfar :)

De jag har på mig är: en skjorta som är min mammas, jeans från kappahl och ett linne under från JC
I luggen har jag en fläta och resten av håret har jag lockat lite slarvigt så de såg lite små gulligt ut :)

 

Nu ska jag bara sminka mig och kanske sätta på mig några färgglada armband eller halsband :)

Ha en bra dag =)

sommar, sommar och sol

Heej

Kom hem från skolan för typ 45 minuter sedan och ska redan sätta mig med skolböckern... igen.. Känns ju sådär kul men får väl tänka på att det är fredag imorn och sedan helg. Usch va kallt det är på morgonen när jag cyklar till skolan, min stackars näsa trillar typ av pågrund av kylan..Längtar till sommarn och usa/hawaii, vill att de ska vara sommar nu!! Min lilla lyckos till mamma åker bort till ett varmt och skönt ställe på söndag, och JA jag är avundsjuk på att hon kan gå i härliga sommarkläder på dagarna medans jag får gå i min overall(typ :P) Haha

Annars har veckan typ bestått av att plugga, hade ochså träning igår och i tisdags men igår var jag inte med för att min rygg fortfarande krånglar. Tråkigt!

Och på tal om Usa och hawaii som jag skrev om så har  vi bokat allting nu =) Alla hotel,flyg och huset i Hawaii m.m. är klart så nu väntar vi bara på att sommarlovet ska komma ;P

Nää nu ska jag ta fram engelska boken:P Soo Long!

 
Båda bilderna är tagna från de huset vi ska hyra på Hawaii, ser ganska härligt ut :)


Trööött

Heej

Sitter här och gääspar..e super trött, vet inte om de beror på att jag sovit för lite eller tanken på att vi ska tillbaka till skolan på måndag gör mig väldiiigt sömnig..Hmm tåls att tänka på;) hehe

Lovet har gått väldigt snabbt tycker jag, inte hunnit med alls speciellt mycket. Var med Frida i måndags, hade filmkväll i tisdags, var lite på torget (utan att hitta något) i onsdags, i torsdags pluggade jag en del och igår hade vi gäster på kvällen..idag har jag och mamma varit på kyrkogården och satt en liten söt blomma på min kusin Elis grav(de var lite ledsamt men samtidigt väldigt skönt att ha varit där) annars har jag inte gjort så mycket, har mest vilat(haft/har ont i magen)och tänkte sätta mig och plugga lite nu. Imorgon däremot blir de Brunch(frukost/lunch) på Cafè heden på Liseberg med familjen och en annan familj :) och senare på kvällen blire nog Bio med några kompisar :)


Jag och Frida övade på lite dans steg efter att ha lyssnat+tittat på videorna av High school musical 3 på youtube Plus att vi såg filmen Step up 2 vilket ochså gav oss lite insperation ;) ..Vi fastnade speciellt för låten Can I have this dance som Troy(Zac Efron) och Gabriella (vanessa hudgens) sjöng ;) Hehe.. Men vi var otroligt duktiga ;P Eller hur Frida ?

Nää nu måste jag sätta mig och läsa om Livets utveckling, har prov/test på det på tisdag i NO.. verkligen inte ett av mina favvo ämnen..

Aja Hööörs! =)

RSS 2.0