Träning..

Halloj

Kom hem från cheer träningen för en stund sedan..När jag kom hem så såg jag att min söta lilla mamma hade köpt helt nya (blommiga) lakan till min säng och fixat bäddning o sånt ;) Gullig hon är =) 
Aja Idag var de sista träningen innan sommaruppehållet (har uppehåll hela juli).. tyckte själv att de gick väldigt bra och alla va jätte duktiga så nu känns det som att en hel månad kommer gå jätte trögt innan man får träffa alla och träna igen =/ .. Men men får väl försöka stå ut :P

Annars har jag inte gjort så mycket idag .. Tog bussen från torget klockan fyra och sen tränade vi i ungefär två och en halv timma =) 

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen bättra på mitt nagellack som sakta börjar försvinna från mina , nu ganska långa , naglar  :P

See you ;)

Shoppingdag och fotbollskväll ;)

Tjenare

Inte hunnit blogga på hela dagen för har varit inne i stan med min kompis Linda =) Mycket trevligt måste jag säga, Linda och jag var på riktiga shoppinghumör (även fast det känns som att jag shoppat varje dag nu)  så vi (iallafall Linda) shoppade loss rejält.. Själv så köpte jag faktiskt inte så mycket..en tjocktröja och ett par shorts ;) Men men vi hade de väldigt roligt iallafall..Kanske virrade bort oss lite då och då när vi skulle försöka hitta vissa affärer men vi hittade iallfall alla vi ville gå in på(vilket va rätt många) tillslut :P

Efter ungefär 5 timmars shopping drog vi oss mot busshållsplatsen och hoppade på den något överfulla bussen hem:P

N ska jag snart gå och sätta mej framför tv:n och titta på finalen på fotbolls EM ;) Kanske inte följer riktigt hela matchen men ska försöka följa så mycket jag orkar :P Haha

Lägger upp bilder på shortsen och tröjan sedan =)

See you later :P

Resan i bilder..


Tjenare..

Kände att jag hade lite tid över så lägger upp lite bilder från Kryssningen.. Klicka på bilderna för att de ska bli större..
                      
    
Första bilden: Båten vi åkte på
Andra bilden: Gå gatan inne på båten.. där fanns det bl a olika cafeer och affärer m.m.
tredje bilden: Resturangen där vi åt alla middagar.. Resturangen va på tre våningar och vi satt på den första ochdär hade vi en egen servitris m.m.
fjärde bilden: Vissa kvällar när vi satt och åt så gick alla servitriser, bartender och kockar och sjöng och dansade för oss.. vädligt trevligt ;)
femte och sjätte bilden: Några våningar ( båten hade 14 stycken våningar)
sjunde bilden: Brorsan har hittat till biblioteket och verkar har hittat en interessant bok ;)
åttonde bilden: Jag och brorsan innan middagen
nionde bilden: Hela familjen efter vi hade gått av på sardinien =)
tionde bilden: Den bästa saken på hela resan nästan, haha alla i familjen fick varsitt kort ( bilden är på brorsans) och dom använde man dels till att komma in i sin hytt men det va ochså det kortet man lämnade fram om man ville köpa nåt på båten..så ville man köpa nåt så lämnade man bara fram kortet och pengarna drogs från pappas kreditkort ;) Haha smart va ?!!!!


Shoppingen..

Detta va altså det jag shoppade i Barcelona och på kryssningen ( Det mesta är från Barcelona):
        
Väska: Miss sixty
Brittiska glamour tidiningen: flygplatsen
rosa/vitt randigt linne: Zara
Vitt(Beige linne: Pepe jeans London ( tror affären hette så)
Ljus rosa tröja: Tommy Hilfiger
Strumpor: Ralph Lauren
Grå kortärmad tröja: Zara
Armband: Smycke butik på båten

Hemma igen..

Jajemänsan , nu är vi hemma igen vilket känns lite tråkigt :P Vi har haft de hur gött som helst( och väldigt varmt =))..Vi slappade,åt massa mat( all mat på hela båten va gratis), shoppade och badade m.m.

Jag är rätt trött nu (kom hem för typ 10 minuter sedan) så kommer blogga mer imorgon och lägga upp bilder på det jag shoppade m.m. =)

Ha de ;)

Flygplans outfiten =)

 Detta ska jag då ha på mig när vi flyger, för dom som inte vet så älskar jag att flyga.Det är ju bara hur mysigt som helst typ titta på filmer( nu ska vi ju inte flyga så länge så blir nog inte så mkt film men te. x till Usa så hade man ju egen TV och då kunde man bestämma vad man ville titta/lyssna på=)) eller sitta och läsa skvaller med någon bra musik i öronen ;)


En blå/vit randig tunika från Cubus
Väska från Joy

Nu ska jag packa ner det allra sista i min rosa resväska och sen sätta oss i bilen till flygplatsen, Läängtar =)

Puss Pusss

Nu bär de av ..:P

Halloj..

Jahopp idag åker jag då till Barcelona med familjen. Båten kommer in på lördag så vi går på den på kvällen från hamnen. Där har vi möjlighet att: spela golf , klippa oss och få skönhetsbehandlingar, shoppa , bada i de olika poolerna, läsa i biblioteket, spela på kasinot, klättra på klätterväggen, spela saker på sportdäcket eller gå på bio och teater m.m..

Så man kommer nog inte få långtråkigt iallafall ;)

Men jag tar inte med mig datan så bloggar inte på en ungefär en vecka... Jag hinner nog iallafall lägga upp dagens flyg outfit innan vi åker för flyget går inte förren kl 21.00..=)

Hoppas ni andra får en underbar vecka ochså =) 

Puss och kram


Rachel Bilson =)

En annan av mina stilikoner är Rachel Bilson som med sina söta klänningar kan se väldigt fin och stilren ut men hon kan ochså se väldigt cool och avslappnad ut med ett par stuprörs jeans, T-shirt och en snygg väska.



Rachel Bilson ser alltid lika söt ut i sina olika outfits.. Dessa två klänningar hade man ju inte precis sagt nej till ;P


 Hon brukar ochså ha en väldigt neutral sminkning, som passar henne perfekt. Less is more har man ju hört ;)


Dagen =)

Heej Hopp..

Nu har jag typ packat ner det mesta och jag måste säga att jag är rätt stolt över min packning, jag har fått ner det mesta och ändå så väger den inte extremt mycket ;) Haha

Idag blir det nog träning iallafall eftersom det inte regnar..så ska snart sätta på mig kläderna och rosetten och åka ner till busstationen och ta bussen till Göteborg med Linda ;) Man skulle ju kunna tro att det blir rätt långtråkigt att åka buss+spårvagn så länge men när man har med sig Linda så är det iallafall aldrig tyst och man får alltid några skrattanfall på vägen :P Frida gick ochså i cheerleading i början men slutade för att satsa ännu mera på handbollen, vilket hon är väldiiiiiiiigt duktig på , men vilket va lite synd för oss ändå eftersom alla vi tre har samma konstiga humor och hade haft väldigt kul tillsammans.. men men när Frida blir handbollsproffs så kommer jag och Linda stå vid sidan av planen och heja med vårat cheerlag (som då kommer vara bäst i världen förhoppningsvis) ;) haha

Aja hoppas ni ochså har en bra dag =)  

Ses !

Inför resan..

Detta va det jag handlade :

        

Glamour tidning: 39 kr
Solotidninig: 44.50 kr
Läppglans: Cubus 95 kr

Nu ska jag sova ;)  Go natt =)

Bion..

Hemma igen från bion.. The incredible Hulk hette den.. Läskig ? Enligt mej ,som är en riktigt romantisk komedi film tjej, så ja den va rätt läskig, jag och Linda satt och blundade mest hela filmen och började prata ibland lite om andra saker för att hålla oss borta från filmduken när den va som mest läskig.:P Haha stackars Frida och Johannes som satt brevid oss och fick sitta och lyssna på vårat fnittriga samtal :P Haha aja är man som dom och gillar action och spänning så ska man absolut gå och titta på den ;)

Men men innan det så var ju jag och mina två söta (och världens bästa) bästisar och shoppade lite på torget..

Jag handlade två tidingar och ett läppglans..Lägger upp det sen :P

Puss

Shoppa och bio..

Tjabba..

Nu har jag packat klart det mesta , ska visa lite imorn vad jag har packat, och ska nu snart iväg till torget med Frida och Linda och se om jag kan hitta lite saker till resan som te x:

Tidningar och någon bok att läsa när man ligger och steker i solen ;)

En ny necessär

Ett till läppglans

Efter det så ska vi tre och några till gå på bio, Hulken eller va den nu heter ska vi se på:P Har inte sett ettan så får försöka hänga med så gott jag kan i filmen =)

Ha de gött;)  Puss och kram

Fotboll ..

God kväll..

Nu har jag sett klart på fotbollen, ja jag tittar faktiskt på fotboll ibland ;) Det gick ju inte så bra eftersom österrike, som vi hejade på, förlorade.. Jag vet inte riktigt varför jag hejade på just Österrike men pappa och brorsan gjorde ju det så varför inte ?! ;P

Aja jag lägger inte ut någon dagens outfit idag men tänkte lägga upp en bild på en såndär fläta som ska vara så inne just nu bland kändisar och dom...Egentligen så ska den ju vara typ helt inbakad men jag kan inte göra de så den blir lite halvt inbakat. :P  

 Hörs imorn :P God natt..

                                                                                                                                                                                       

Regn plus mjukisbyxor = Mysdag

God Morgon

Jag gick upp för någon timma sedan men har legat och slappat framför tv:n en stund vilket jag tänkte fortsätta med en liten stund till iallafall tills jag kommer på något annat att göra för fick precis reda på att det inte blir någon träning idag eftersom vi tränar ute och det regnar =/ Jag åker ju bort på torsdag och missar några dagars träning så det va synd att det inte blev någon idag..

Aja.. igår så fyllde Frida iallafall 15 år så jag och några till va på filmkväll hos henne.. Vilket var väldigt trevligt, fast vi inte såg på så mycket filmer så gjorde vi mycket annat bl a spela kubb, dansade dansmatta, käkade onyttighter och vissa sjöng singstar.. Av mig och Linda fick hon en "One three hill" box och sen köpte jag ochså första sesongen av Grey's Anatomy.. Kanske inte ska lägga upp hur mycket de kostade eftersom Frida nog är inne och läser ibland men båda köptes iallafall på Videomix (Hemmakväll)

Lägger nog inte upp någon Dagens outfit idag för går nog bara runt i mysbyxor och något linne så det är nog inte så interessant men får se, har jag inget annat att lägga upp så kanske det hoppar upp på bloggen :P

Hörs sen ;)
                          


Hit eller Diss?

Såg den här bilden på Hilary Duff och blev rätt förvånad över detta klädvalet. Hilary som brukar ha helt underbart snygga kläder som man mer än gärna skulle vilja ha i garderoben, och hennes alla väskor och smycken och andra acessoarer som hon matchar till det..Så denna outfiten var enligt mig tvärtom för en gångs skull så längtar jag inte att ha dessa kläder i min garderob och skulle mycket hellre ha Rachel Bilsons outfit som jag ochsålagt upp under Hilarys bild.

För det första så tycker jag att utsvängda jeans inte alla är speciellt snyggt och föredrar stuprörs jeans, typ det snyggaste och skönaste plagget som finns ;).Sen att hon har kör på hög midja ochså är enligt mig inte heller någon hit,även fast det har (är?) varit mode så skulle jag själv aldrig ha på mig det. Hilarys svarta ganska tråkiga linne höjer ju inte outfiten speciellt mycket heller. Så för mig var detta en klar Diss, och vet att hon kan mycket bättre.. Va tycker ni, Hit eller Diss ?




Rachel Bilsons coola outfit med stuprörsjeans, solglasögon och en snygg hög tofs kan inte bli annat än rätt=)

Favoriter..


Alla dessa extremt fina kläder är från Topshop.com. Lägger upp några av mina favoriter :P


 Cool "I love NY"  T-shirt för $13.80

blåa shorts för $15.80

En perfekt klänning att ha till stranden i sommar..Kostar $17.80

Gullig ljus rosa klänning för $24.80


En fin klänning att både ha till vardags och till fest. Kostar $24.80

Kort kofta för $19.90

Väska för $22.80




Dagens..

       
Grå kofta;Cubus 149 kr
Vitt linne: JC 129 kr
Blå/vit randigt linne med små knappar: HM
Jeans:Kappahl 199 kr
Ballerina skor: Från Barcelona


Ser kanske lite sur ut på bilden, men är bara trött  :P

En regnig dag...

Tjena..

Sitter här och är ganska blöt efter regnet nu för kom precis in.. Jag,Linda och Frida gick upp redan vid 7.00 idag,skulle egentligen gått upp tidigare men försov oss..Vi har nämligen stått och hjälpt till lite vid olika fotbollsmatcher.. okej ,vi var inte riktigt med i matcherna men vi stog i ett cafe brevid och sålde lotter och sånt ( Fridas lillasyster spelar nämligen fotboll och behövde personer som hjälpte till på te.x cafe o sånt..vilket faktiskt var skojigare än vad jag hade trott).Plus att Fridas lillasyster och hennes lag var jätte duktiga så de va kul att titta på ochså =)

Men ska lägga ut en outfit på vad jag har på mig nu och va jag ska ha på mig ikväll när vi ska bort..igen :P

Ha de gött ;)

Stressad ?

Heeej.. sorry att jag inte har bloggat så mycket idag men kom precis hem från torget .. Nu så sitter jag iallafall och äter mat som jag hade inne lite för länge i mikron , eftersom jag samtidigt snackade i telefon med Linda så glömde jag självklart bort den..så jag skyller på Linda att jag glömde att ta ut den =) Haha ( sorry Linda om du läser detta).. Om en timme måste jag sitta på bussen som ska ta mej till träningen så jag måste gå om sisådär 30 min. Stressad? Nej då jag har bara inte ätit upp, inte satt upp mitt hår i en hög hästsvans med min rosett och inte tagit på mej.. Men än så länge har inte paniken brytit ut iallafall ;P hehe

Nej men nu måste jag äta upp. Hörs igen senare !!

Pusss

Middag

Detta tänkte jag ha på mig när släkten kommer på middag idag :

Jeans: Kappahl 199 kr
Vitt linne: Min mammas
Rosa linne: Cubus 149 kr ( för 2 st)

Skolavslutings outfit

Detta är altså det jag hade på mig idag på min skolavslutning =)

                    
Klänning med blommor på: från Rut m.f och kostar 350 kr
Rosa skor: Från kappahl ock kostar 199 kr

Sommarlov

Klockan är nu 10.53 och jag kom precis hem.. för ungefär 20 minuter sedan gick jag ut från skol dörrarna och fick sommarlov =) Tänk asså SOMMARLOV, jag kan altså slappa i drygt 10 veckor :P Härllllliiiiiigt ;)

Nu ska jag vänta på släkten, okej dom kommer inte förren vid 18.00 så jag hinner nog hitta på något innan men men..;P

Jag lägger upp en bild på min skolavslutningsoutfit sedan ochså, men först så ska jag njuta av de första timmarna på mitt sommarlov genom att bl a hoppa studsmatta, städa, sms:a med en massa kompisar och självklart blogga lite ;P Haha

Puss heeej     

                                                                                                                                                                                                                                                

Blåsigt och kallt..

Heej..

Vi har haft strömavbrott här så har inte kunnat vara inne på internet.. Men nu funkar det iallafall så tänkte skriva lite om hur min dag har sett ut =)

Idag så skulle vi ha slutat kl. 13.00 men min klass va på stranden och alla frös och ville hem så vi fick gå runt 11.30 istället.. Härliigt ;) Då drog jag och mina två bästa kompisar ner till torget och kikade i lite affärer, men inget shoppande idag iallafall..var för trött. Jag har märkt att varje gång det blir dåligt väder så blir jag både på dåligt humör och allmänt trött..Så på sommarlovet, som nu bara är en dag bort, hoppas jag på sol och värme så att mina kompisar slipper dras med en irreterad och allmänt trött person.;P

Men nu ska jag lägga fram min skolavslutningsklänning och måla på lite rosa (tror jag) nagellack på mina naglar =)

See you later :P

Shoppingen idag..

Nu tänkte jag lägga upp bilderna på det jag shoppade när vi va på torget idag.. men först tänkte jag skicka ut en liten varning..så här kommer den: När vi gick runt och tittade i affärer så kände jag att jag började få nare på mina läppar, vilket jag själv tycker är skit jobbigt, så jag och Linda drog in på närmaste affär (kicks) och försökte hitta ett lypsyl.Efter en stund så bestämde jag mej för ett som jag tyckte såg lite somrigt och roligt ut... vilket jag inte borde ha gjort. För så fort vi kom ut från affären rev jag upp förpackningen och smetade på ganska mycket och för det första så luktade det mint ( vilket jag hatar) och plötsigt började det sticka och bränna i läpparna så istället fick vi nu springa till närmaste cafe och hämta några sarvetter som vi sedan försökte torka bort all smet med på våra stackars läppar.. Så sen tyckte vi så synd om våra läppar så vi gick och köpte såna här små doft läppsyl för små barn för att pigga upp oss lite med ;)

Linnen från Cubus för bara 149 kr.

Varning för detta lilla lypsyl !! (35 kr från kicks)

Dessa två små söta lypsylen/läppglansen räddade våran lilla shoppingtur =). 19,50 kr/st från Kappahl


Dagen..

Hej svejs ;)

Idag slutade jag 13.15 i skolan så jag och min bästis Linda drog ner till torget för att shoppa lite och Linda passade ochså på att boka en tid hos frisören. Så efter en stunds shoppade kilade vi iväg på våra trötta shopping ben och satte oss i frisör stolen ( eller  iallafall Linda, själv satt jag en bit ifrån och kollade in alla nya snygga frisyrer).. men det blev iallafall en super fin och sommar fräsch frisyr på lilla Linda =) 

Egentligen skulle jag varit och tränat nu men träningen blev tyvärr inställd så istället så ska jag snart sätta mig och läsa min nya Frida tidning som kom idag och självklart lägga upp bilder på det jag shoppade ;P

Kramisar / Elvira                                                   

                                                                                                                                                        

Söta smycken..

Jag va inne på hemsidan kyssjohanna.se och hittade massa fina smycken till jätte billiga priser. Här är några av mina favoriter:

 Jätte fint armband!! På det lilla guld hjärtat står det: Love yourself    195 kr

Söta örhängen 150 kr


 Silver armband med texten friendship (finns i guld ochså)  175 kr


Detta urgulliga armband borde varje pojkvän ge till sin tjej.. På armbandet står det nämligen: With you forever.   Det kostar 125 kr

Min slappa dag ..

Heej ;) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag =) Själv så skulle jag och några kompisar ner till torget och käka lite glass och ta en liten shopping runda idag men jag kände mej lite seg och hade ont i huvudet så bestämde mej för att bara vara hemma och ta det lungt istället.. så jag satte mej och tittde på en av alla Bring it on filmer och la mej sedan på altanen för att sola lite, fast det va lite blåsigt ..

Men nu mår jag jätte bra och tänkte därför lägga upp lite mer saker på bloggen ( har inte gjort det så mycket idag eftersom jag inte orkat)..  See you later ;)
                                                                                                                                                                 

Några sommar favoriter..

Hur söt är inte denna sol klänningen!! Den tillsammans med ett par ballerina skor och en stor väska skulle inte vara helt fel i sommar ;)  Den kommer från Topshop och kostar £ 30.

      
Tänk dig de här snygga shortsen plus en cool t-shirt på en shopping tur, hur snyggt vore inte det ?!
Både kommer iallafall från Topshop och kostar £ 28 /st.

Okej , nu har jag redan köpt bikini men för er som inte riktigt har hittat den rätta ännu, kolla in den här. Jätte söt rosa randig bikini. Kommer från Topshop och kostar £ 24.

  Äpple halsband från bagsandfashion och kostar 179 SEK.




Kvällens outfit

Nu ska vi snart åka till min mormor och morfar för att äta middag och kanska ta ett dopp i poolen, vem vet ;)

Detta tänkte jag iallafall ha på mej:

En prickig klänning från Gina tricot: 149 kr
Blå/vit prickiga skor från Barcelona

Kate Hudson


Kate Hudson är just nu i The Big Apple ( New york)  där hon håller på att spela in en helt ny film "Bride Wars". Kate tog ett litet break från inspelningen för att prata en stund med sin goda vän Stella McCartney, som vi ser på bilden.

Kate själv såg som vanligt lika fräsch och söt ut med sitt alldeles lagom lockiga hår, en svart jacka och en virkad clutch ;)

Träning =)

Tjena =)

Nu är jag hemma igen efter några timmars träning med cheerlaget =) Och såhär ser min tränings outift ut för dagen:

        
Shorts: Cubus
Rosa linne: JC
Leggings och sport BH ingen anning om vart jag köpt dom :P
Rosetten : mitt cheer lag ( Heroes) =)

Nu ska jag fortsätta att uppdatera bloggen lite .. så kika in lite senare så har jag nog lagt upp b la gårdagens och va jag ska ha på mej ikväll outfits ;)

Kram / Elvira


Gårdagens shopping..


Sverige bikini överdel: 129 kr från Cubus
Brun/rosa bikini överdel: 129 kr från cubus
Brun/rosa bikini underdel: 99 kr från Cubus
Vit väska: 129 kr från kappahl

Sol och bad ..

Halloj.. Nu är jag hemma igen.. Istället för att åka till stranden så bestämde jag och mamma oss för att åka till min mormor och morfar och bada i deras pool (bilden) , där invigde jag och mamma våra nya bikinis som vi var och shoppade innan ( lägger upp dom lite senare i bloggen) =)
 

Oj va tiden går nu måste jag duscha och hitta lite kläder jag ska ha på mig på en filmkväll senare ;)

Puss och kram skumbanan =)

Min morgon..

God morron allesammans =)

Jag (som är en riktig kvällsmänniska och brukar ha rätt svårt att komma upp på morgonen) lyckades faktiskt gå upp redan kl. 9 idag, vilket jag är ganska stolt över ;). Men vad gör man inte för att komma till stranden så fort som möjligt och steka sig så brun man bara kan?!  ;P Men mer om hur det gick senare ..

Idag när jag tittade runt på nätet så hittade jag denna helt underbara bilden på Mandy Moore.. Jag fick upp ögonen för henne i den roliga (och lite smågalna) filmen Because I said so.Någon som sett den? Jätte skojig film som är perfect att sitta och mysa till med en påse ostbågar och med sällskap av några tjejkompisar =) 
Jag älskar hennes söta mörkblåa klänning tillsammans med väskan och de coola solglasögonen.



Mitt smink..

Efter att jag sett på andra bloggar att vissa lägger upp sitt smink och va de använder till vardags och sånt så tänkte jag att jag skulle göra det ochså..Så här kommer det mesta av mitt smink och de saker jag använder till vardags, enjoy  =)

                       
Det mesta av mitt smink..        Det här sminket brukar jag använda till vardags..

Så man kan väl säga att jag har lite mer smink än vad jag använder ;)

Kram/ Elvira

Lite om mig ..

Sommarlovet är nu mindre än en vecka bort och sommarvädret är redan här. Härligt säger jag bara !! Själv ska jag och min familj åka på kryssning i början av sommaren och dagarna innan skolan startar igen ska vi ta en snabb tripp över till London i 2 dagar .Gissa om jag kommer att shoppa ;) 

Jag och min familj är ganska resetokiga av oss (speciellt min söta lilla mamma) så vi reser rätt mycket. Förra året så var vi i b la U.S.A och åkte runt i Los Angeles, San Francisco, Las Vegas och Hollywood m.m.(den ,enligt mej, bästa resan jag varit med om).

Annars mer än att resa så gillar jag att vara med kompisar, sola och bada ( på sommarn), träna cheerleading och självklart att shoppa och läsa skvaller =)

Så nu vet ni lite mer om mig och hur mitt liv ser ut ;) Hoppas att ni får en härlig sommar ochså ;P 
        
Hus vi hyrde i Florida    Hus vi hyrde i californien  (klicka på bilderna för att förstora dom)

Kram / Elvira

Dagens sommar outfit..

Dagens sommriga outfit..

Dagens outfit består idag av ett par blåa jeans shorts från JC och ett blått linne från Cubus.

Ashley Tisdales söta sommar outfit..

Ashley Tisdales söta outfit

Älskar Ashley Tisdales outfit på denna bilden. Klänningen, gladiatorsandalerna och den svarta chanel väskan kan inte bli annat än rätt. Plus ochså för de snygga armbanden =)

Min stilikon = Vanessa Hudgens

image4Vanessa Hudgens

På min lista av mina stilikoner ligger Vanessa Hudgens i topp. Hon lyckas alltid se lika fräsch och cool ut med sin avslappnande stil...och alla hennes väskor och skor är ett stort plus. ;P

Min blogg =)

Heej på er ;) Här e jag med min nya blogg. Själv brukar jag vara inne på flera olika bloggar varje dag och har tänkt flera gånger att jag kanske skulle skaffa en men det har liksom inte hänt..Men nu har jag iallafall bestämt mig för att skaffa en blogg där jag ska skriva om kändisar och mode och massa annat  =)    

Kramisar / Elvira

RSS 2.0