aloha

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min pappas födelsedag :) Jajemänsan min lilla pappa fyller då år idag så vid 6.20 ringde klockan för mig,mamma och niklas och då trippade vi upp och sjöng skönsång för pappa :) Hehe i lördags hade vi stoooort kalas för all släkt och massa kompisar till pappa. Var väldigt kul och även Frida och Linda(mina bästisar) var här och serverade och var allmänt trevliga och jätte dukitga! Vi åt en maaaassa mat, öppnade massssa paket, de vuxna hade tävlingar och vi "barn" lyssna på musik, spela kort m.m och min morfar och hans band spelade massa låtar. Jag,mamma och niklas gav pappa en present då ochså de blev en resa till Italien för att åka skidor i januari och vi i familjen hänger ju såklart på då ochså och idag så fick han en ny bilbane bil till sin stora bilbana närmare bestämt en jaguar(det var limited edition så den finns inte i hur många exemplar som helst). Förra året så fick ju pappa en resa till Tyskland och till friidrotts VM som hålldes nu så jag tänkte lägga upp lite bilder och ett inlägg om det ochså :)

Annars idag har jag varit i skolan. Började tio och slutade tjugo i ett så de var ju en helt okej dag..Var på torget med Linda och Kajsa efter skolan och kollade runt lite. Satte oss och fikade på ett cafe där ochså och träffade på Mattias :) Mycket trevligt! Jag hittade inte speciellt mycket men ett armband och en liten väska hängde iallafall med hem.

Nu ska jag snart göra mig iordning(hur kommer det sig att varje gång jag cyklar hem från något så börjar det ösregna?) och sätta på mig lite snyggare kläder för att sedan åka till en resturang och fira pappa ännu lite mer :) Mysigt :)

Hörs!


Pappas presenter.. skid bilden är från när vi var i Alperna förra gången :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0