torsdag

Puh, la mig precis i sängen..har inte hunnit blogga på hela veckan, skolan tar tid helt klart. Men nu är det snart helg har inte så mycket ledig tid där heller men har fullbokat med en massa skojiga saker :) Imorgon blir det förrutom skola middag och sen iväg till Kajsa som ska ha en liten tjejkväll för första gången med lite tjejer från klassen, blir säkert någon chic flick film och massa prat och annat mysigt :) Sen på lördag ska jag försöka hinna ner till torget och sen bär det iväg med familjen till några kompisar, en familj som vi alltid åkte skidor med förrut och som vi brukar gå på bio och göra massa annat skoj med =) Det blir ochså trevligt och sen på söndag bär det av till mormor och morfar för middag då det är Fars-dag. Så de ser ut att bli en riktigt bra helg :) Skulle iochförsig gärna träffat lilla Frida någon dag i helgen eftersom det var en vecka sedan vi sågs nu, så Frida om du läser det här så smsar/ringer jag dig någon dag snarast iallafall, saknar dig lilla tösen :)

Ska nog ta och hämta mig en energi dryck, gainomax tror jag det heter, fick sådana ibland på sportlife så jag bad pappa köpa hem några såna så jag kan ta det efter träningar eller kanske efter en hård skoldag.. mumsigt!

Sov gott :)

Ah inte en helt värdelös bild, har fotoläxa så tog några(typ alla) kort på våran vinranka som börjar dö lite nu när det börjar bli riktigt kyligt ute men än så finns det många fina vindruvor kvar =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0