Sunny friday

Fredag igen. Igår var det en vecka kvar till skolan drar igång och idag är det en vecka kvar till jag och familjen drar iväg till Tyskland och Friidrott VM :) Ska bli skönt att komma ifrån Sverige lite igen :P

Skrev ju i lördags att vi skulle åka jetsi vilket var otroligt kul! Förstår verkligen att min morbror fastnade för den sporten, jätte härligt! Jag vågade själv inte dra ut helt ensam så jag satt först bakom min morbror när han körde och shit va snabbt det gick :) Hehe och sen böt vi plats så han fick sitta bak och jag fick pröva på att köra. De va riktigt najs!


Jag hittade ttvärr inga bilder på mig men tror morfar har på sin kamera så får väl ta dom någon gång :P

Idag så har de för en gångs skull(hehe) varit sol här och då passade vi såklart på att åka till stranden så jag,mamma,pappa och Frida drog dit och sola/bada. Jag och Frida dök i vågorna(de låter dramatiskt hehe inte för att vågorna var så höga men ändå) och vi(jag) tog tillochmed mod till mig och hoppade från bryggen..det är då inte alltid de händer och de är väl bra på sätt och vis då jag inte var så bra på att göra det(höhö). Sen fikade vi lite och solade och Frida lät mig höra på lite låtar från en artist(Kate voegle) som jag just nu lyssnar sönder,hehe. Sen åkte vi hem och vi fick låna en hel del filmer från Frida(tack,tack :)) och sen så solade jag lite till hemma och nu har jag precis kollat på filmen Sweet Home Alabama, such a cute movie!

Nu blir det snart fredagsmat så gotta go :P Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0