Söndag

Tjenare

Kom hem för en stund sedan, har varit på resturang och ätit en riktig god lunch tillsammans med familjen och en annan familj :) Min pappa fyller ju år om ca 1 månad och ska ha ett stort kalas men de som vi träffade idag kunde tyvärr inte komma så då bjöd de oss på en god lunch på en resturang precis vid vattnet.

Igår så hade jag en liten filmkväll här hemma med några kompisar. Det sågs på film, hoppades studsmatta och spelades kort :) Först såg vi på en film som hette 6 dagar och sju nätter ,tror den var runt 11 år gammal men den va rikitgt bra faktiskt. Han som spelade en av de manliga rollerna(David Schwimmer) är han som spelade Ross Geller i serien vänner och är man ett vänner fan som jag är så de är ganska svårt att se han spela en annan roll än just Ross. Men man ser faktiskt lite likheter mellan honom i filmen och i serien tycker jag iallafall. Sen såg vi även Bondgården, höhö. Jaa den va lite intressant men riktigt kul! =) hehe sen när de andra hade gått hem så åkte Frida hem till sig och hämtade sina sovgrejer och sov över här. Vi såg på A confession of a schopholic, åt rostat bröd med nutella för fridas del och oboy för min och låg och pratade till klockan fyra på natten. Hehe så vi var väl lite sådär trötta när vi gick upp idag, men de va mysigt iallafall :)

Annars idag så hade vi tänkt åka till stranden men de börjar mulna på lite nu så de blir nog till att ta det lite lungt hemma och sen  ut och springa :) Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0