Sommmmmmar

Usch vilket tråkigt väder de är idag, känner mig lite som en gammal gumma som sitter och pratar om vad de är för väder hela tiden men just nu är de så extremt triist.. Så därför så sätter jag mig, som vanligt, och tittar på bilder ifrån sommaren (väldigt smart;))... Nej fy längtar redan till nästa sommar ;) haha fast de är ju ganska mysigt sen när de blir vinter ochså, om de blir snö vill säga :P

Jaja den här veckan har bara sprungit iväg, hade iochförsig studiedag i torsdags ochså..då jag, frida, david och dylan(kompisar från skolan) var och åkte skridskor..jag kände mig lite som bambi på hal is eftersom jag inte hade åkt på ganska många år men tyckte faktiskt att de gick rätt bra ändå =) Dom andra var lite mer vana än mej var och var  väldigt duktiga! Efter vi åkt klart så drog vi vidare ner till torget och käkade buffè...och igår så var jag och några till och kollade på film och lagade mat hos en kompis :) Väldigt trevligt! så jag har haft ganska mycket för mig denna veckan :)

Nästa vecka blir de prao..Jag ska praoa på ett cafè medans mina andra två bästa kompisar ska praoa på en klädaffär i närheten, så de blir nog bra vi kan ju luncha tillsammans typ varje dag iallafall :)


 Bild från fridas(hon i blåa tjocktröjan) födelsedags/ filmkväll i sommras :)

Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0