Rolig och stressig dag ..

Heej på er ;)

Kom precis hem efter en rolig ( och rätt stressig) dag ..  Först var jag och min familj på konfirmation, kändes jätte bra att redan vara klar med det när man såg alla nervösa människor runt omkring en :) Men dom var riktigt duktiga och de kändes rätt bra att vara i kyrkan igen och höra allt de där om att man är bra som man är och sånt, vilket alla kanske inte alltid kommer ihåg i sin stressiga vardag..

Efter de så drog vi snabbt som tusan till en resturang för att fira min morfar och åkte sedan vidare hem till dom och badade, åt lite mer och morfar öppnade sina presenter =)Av oss så fick han en tripp över till London i 2 dagar med hotell och lite sånt ( även min familj ska ju med då) :) Ska bli väldigt kul..Längtaaar!!

Jag hann t.o.m iväg till min kompis Mathilda som hade en liten tjejkväll idag vilket var väldigt kul =) Kolla in hennes blogg på: www.mathildasmode.webblogg.se. Där var även Linda, Frida och en annan kompis som heter Kajsa, mycket roliga och trevliga männsikor =) Kolla in Lindas blogg på: www.bloggenomlinda.webblogg.se.

Så nu har ni hört lite om min ganska stressiga och roliga dag =) Hur har eran dag varit ?

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0