Veckan

Halloj =)

Lördag igen, veckorna innan jul går verkligen snabbt..speciellt när man inte har köpt en enda(!!!!!!!!) julklapp :S Jag börjar bli lite stressad kan jag säga.. ska hitta till:
mormor, morfar, farmor, farfar, mamma, pappa, brorsan, kusinen, morbror och hans fru, farbror och hans tjej, gammelmorfar..

Eller jo föresten jag har hittat till Frida och Linda..fast de gjorde jag för ganska många veckor sedan men har inte kunnat skriva om det för det skulle vara lite som en överraskning till typ en vecka innnan vi ska på det, så dom fick reda på det i torsdags(tror jag det var)..deras gissningar innan dom visste vart vi skulle var att jag skulle ha en julmiddag(som mina föräldrar skulle laga) hemma hos mej eller att vi skulle till min mormor och  morfar.. hehe men själva presenten var att de fick biljetter till operan(till baletten Askungen) som vi tre ska gå på på fredag =) Mysiigt!

Annars i veckan så har jag:

Måndag: Skola, pluggat
Tisdags: skola, torget och försökte hitta julklappar(men kom hem med en tröja till mig själv ist), pluggat
Onsdags: skola, träning =)
Torsdags: skola(gick dock hem efter typ en halv timme, var bara där o gjorde ett prov för mådde inte så bra) , träning(eftersom jag inte mådde så bra så satt jag mest och tittade på) =)
Fredags: skola och sen på kvällen var cheerlaget var med på en basket match och hejade, dansade och byggde  det var suuuuper kul och vi var grymma =) =)
Idag: Lilla julafton..har de varje år då man träffar hela släkten på min mammas sida. Först ut och äta på resturang och sen på julconsert..
Söndag: Juluppvisning på cheerleadingen =)


Nu måste jag göra mig iordning! Sees

Kommentarer
Postat av: Linda

DET VAR JU INEGN JULKLAPP SA DU :O haha <33

2008-12-15 @ 16:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0