Vågtång på G

Heej =)

Tänkte att jag skulle uppdatera lite hur min dag kommer se ut.. Efter jag skrivit klart här så tänkte jag gå ner och duscha och basta, med hårinpackning och kanske ansiktsmask..Sen ska jag inte göra så mycket förren vid klockan sex igen då vi ska på kalas/bröllop och efter de så åker vi vidare till en kompis och hennes familj för att käka och umgås lite =) Mysigt!

Mellan att jag har bastat/dushat klart och kalaset/bröllopet så hinner jag nog förhoppningsvis kasta upp outfiten och skriva lite mera Plus att jag tänkte sätta på Sex and the city filmen och titta på.. en riktig tjej förmiddag, med hårinpackning,ansiktismask och tjejfilm , blir de ;)

Just de ja, vågtången ,som jag skrev om igår, har skickats efter nu..Har sett en del bilder på såna som använder vågtänger och jag tycker de ser lite sommar fräcsht(jag vet sommaren är typ över men ändå;)) ut med vågigt och lite ostyrigt hår ,så de kan nog pigga upp håret lite när de är tråkigt höstväder =)  De stog inte hur många dagar det tar innan den är här men den kommer väl i veckan någongång..

 <---- denna blev det alltså..en vågtång från OBH Nordica.

Kommentarer
Postat av: Lindisen

vad fin den va :)

2008-09-19 @ 17:23:38
URL: http://bloggenomlinda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0