Trööött

Heej

Sitter här och gääspar..e super trött, vet inte om de beror på att jag sovit för lite eller tanken på att vi ska tillbaka till skolan på måndag gör mig väldiiigt sömnig..Hmm tåls att tänka på;) hehe

Lovet har gått väldigt snabbt tycker jag, inte hunnit med alls speciellt mycket. Var med Frida i måndags, hade filmkväll i tisdags, var lite på torget (utan att hitta något) i onsdags, i torsdags pluggade jag en del och igår hade vi gäster på kvällen..idag har jag och mamma varit på kyrkogården och satt en liten söt blomma på min kusin Elis grav(de var lite ledsamt men samtidigt väldigt skönt att ha varit där) annars har jag inte gjort så mycket, har mest vilat(haft/har ont i magen)och tänkte sätta mig och plugga lite nu. Imorgon däremot blir de Brunch(frukost/lunch) på Cafè heden på Liseberg med familjen och en annan familj :) och senare på kvällen blire nog Bio med några kompisar :)


Jag och Frida övade på lite dans steg efter att ha lyssnat+tittat på videorna av High school musical 3 på youtube Plus att vi såg filmen Step up 2 vilket ochså gav oss lite insperation ;) ..Vi fastnade speciellt för låten Can I have this dance som Troy(Zac Efron) och Gabriella (vanessa hudgens) sjöng ;) Hehe.. Men vi var otroligt duktiga ;P Eller hur Frida ?

Nää nu måste jag sätta mig och läsa om Livets utveckling, har prov/test på det på tisdag i NO.. verkligen inte ett av mina favvo ämnen..

Aja Hööörs! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0