Tjabba :P

Först måste jag bara säga att de jag skrev igår ,om att gå och lägga mig tidigare o de, faktiskt  funkade =) Jajemänsan jag lyckades med det och är faktiskt riktigt stolt. Släckte redan lite innan 23.00 igår kväll och gick upp redan 08.00 idag, okej de var inte riktigt meningen att de skulle bli så tidig uppgång men de var nåt djur ( tror jag) som skrek utanför så att jag vaknade och kunde sedan självklart inte somna om.. Men men kanske ska tacka djuret iallafall eftersom jag hann med rätt mycket mera än jag brukar ;) Aja på dagens schema stod det iallafall:

Va med Linda =)

Hur kul som helst och klart att man ska spendera lite kvalite tid med en av sina bästa kompisar ( Frida är på någon ö eller udde därför är hon inte med).. De var hur kul som helst! Vi hoppade studsmatta, tränade cheerleading saker, fick en massa skrattanfall och åkte till min mormor och morfar och badade och blev bjudna på mat =) Mycket trevligt..

Ska antagligen vara med Linda imorgon vilket ska bli kul :)  Och sen får vi bara vänta på att Frida ska komma hem från sin udde/ö och ge oss sällskap =)

See you guys tomorrow ( om jag inte hinner blogga mer idag vill säga) ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0