Christmas

Heej på er.

Kom hem från torget för en stund sedan, har varit där  4 dagar i rad nu typ och jag hittar verkligen nästan ingenting(åker bara dit för att jag hoppas att jag ska hitta något XD hehe) tycker inte alls att denna mellandagsrean har varit speciellt bra men idag kom jag iallafall hem med en(till) jacka. Ska lägga upp de jag handlat dessa 4 dagar llite senare..

Nyår imorgon, skojsigt =) Någon som har ett nyårslöfte? Jag har ett som jag även hade detta året som inte riktigt lyckades..de betyder ju ochså att julafton var för en hel vecka sedan(tiden springer iväg)..Hoppas ni hade de bra på julafton ,jag hade de jätte bra iallafall och fick en massa bra saker. Bla en rosa ipod(hörlurar och rosa fodral till), en massa filmer och pengar(hsm boxen, hairspray,Björn Gustaffson filmen, mission impossible 2(vi körde presentleken där man ska slå en tärning och får ta ett paket och lite sånt och då fick jag den)) , smink, Mariah Caryes parfym+bodylotion, underställ och lite annat småttochgott =)Sedan fick hela familjen ochså biljetter till den första delfinalen i melodifestivalen( i scandinavium) =)

Vi köpte ochså en fin sten där de stog God Jul på torget idag som vi ska lägga på min kusins grav så ikväll ska vi nog till kyrkogården, annars ska jag nog inte göra så mycket mera idag. Igår var jag på en tidig nyårsfest hos en kompis vilket var jätte kul vi dansade, spelade spel, gjorde en lek och började titta på en film =)

 Min fina Ipod. En sak till att lägga till i min rosa samling =)

 Våran snygga gran. Mitt motto när de gäller att klä julgranen: Det kan aldrig bli för mycket! Haha

Nu ska jag ta lite kort på de som inhandlats. Kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0